Οι καλύτερες εμφανίσεις των σταρ. Ψήφισε την καλύτερη της εβδομάδας!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου!

 

Η Kate Bosworth έκανε την εμφάνισή της με ένα Attico outfit, το οποίο είχε σαν βασικά κομμάτια ένα blazer dress με vintage floral μοτίβο κι ένα ζευγάρι velvet ankle boots.

 

Η Viktoria Beckham σε μια street style εμφάνιση, φόρεσε ένα κοστούμι σε ultra violet χρώμα, και pastel γόβες από την προσωπική της συλλογή.

 

Η Emma Stone στο show του Louis Vuitton, φόρεσε ένα printed dress κι ένα μαύρο σακάκι που έφεραν την υπογραφή του οίκου, τα οποία συνδύασε με μαύρες over-the-knee boots.

 

Στο ίδιο show και η Michelle Williams με black & white look που έφερε την υπογραφή του οίκου.

 

Στο show του Louis Vuitton, η Sienna Miller επέλεξε ένα casual chic look, με βασικά κομμάτια ένα colorful top, ένα crop jeans, point toe pumps και μια τσάντα σε μίνι μέγεθος.

 

Η Karolina Kurkova φόρεσε ένα μαύρο total leather look, στο οποίο πρόσθεσε ένα metallic πουλόβερ.

 

Η Charlize Theron επέλεξε ένα λευκό midi φόρεμα με βολάν και πιέτες, το οποίο συνδύασε με μαύρες cowboy boots και μια μαύρη ζώνη.

 

Η Margot Robbie φόρεσε ένα ρομαντικό φόρεμα του οίκου Chanel στο after party των Oscars.

 

Η Alicia Vikander στην πρεμιέρα της ταινίας Tomb Raider, φόρεσε ένα φλοράλ gown του οίκου Louis Vuitton.

 

Η Τάμτα, στα γενέθλια του Γιώργου Μαζωνάκη, φόρεσε ένα blazer dress με oversized ώμους και μαύρα ankle boots.

 

Στο ίδιο πάρτι, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε μια πορτοκαλί pencil φούστα την οποία συνδύασε με μαύρο crop top, leather jacket και μαύρα πέδιλα.


Read More

And More