Τα πιο στιλάτα σύνολα που είδαμε από τις διάσημες αυτήν την εβδομάδα στο instagram

Εδώ στο Τlife έχουμε καθιερώσει αυτή την στήλη κάθε ΣΚ και μαζί κάνουμε μία απολαυστική βόλτα στο instagram διαλέγοντας τα πιο ωραία σύνολα που φόρεσαν και πόσταραν οι διάσημες. Πού πήγαν, τι ανέβασαν, τι επέλεξαν να βάλουν και τελικά πως τα συνδύασαν ώστε να έχουν αυτό το μοναδικό τους στιλ;

To φθινόπωρο ο καιρός αλλάζει αλλά και η διάθεση μας. Θέλουμε ανανέωση αλλά είναι νωρίς ακόμη για απόλυτα χειμερινά. Ας δούμε λοιπόν τι φοράνε οι celebrities.

Δες όλα τα look και πάρε και styling tips για φθινοπωρινές εμφανίσεις από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz.

Εnjoy!

Ξεκινάμε με την υπέροχη Τάμτα. Ο οίκος Μugler αφού είδε το instagram της, του άρεσε τόσο πολύ η αισθητική της που όχι μόνο την επέλεξε για να προωθήσει το νέο του άρωμα αλλά τις έστειλε και τρία look από τον οίκο για να φορέσει στα post της. Εδώ σήμερα θα δεις τα δύο: Ένα maxi μαύρο φόρεμα με super sexy ντεκολτέ που η Τάμτα το συνδύασε άψογα με πορτοκαλί καλσόν για τις ανάγκες της λήψης.

Και ένα tailored λευκό blazer του οίκου που κάνει τέλεια αντίθεση με το dark pink χρώμα του αρώματος που κρατάει.

@stam_tsimtsili

H Σταματίνα ποζάρει στον φθινοπωρινό ήλιο και επιλεγεί ένα maxi broderie φόρεμα που συνδυάζει στιλάτα με camel πέδιλα. Aν κι εσύ θέλεις να χαρείς λίγο ακόμη τα καλοκαιρινά ρομαντικά σου φορέματα, τα αξεσουάρ σε αυτήν την απόχρωση θα τους δώσουν φθινοπωρινό ύφος.

@katken85

Τα καρό σιγά σιγά κάνουν την εμφάνισή τους. Κλασική αξία για τα χειμερινά μας σύνολα τώρα μπορείς να τα φορέσεις σε φούστες ή φορέματα σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις όπως εδώ η Κατερίνα Καινούριου.

@athinao1konomakou

Τo μπορντό είναι αγαπημένη απόχρωση για το φθινόπωρο και αν το επιλέξεις σε floral σχέδια θα έχεις μία πολύ κομψή εμφάνιση. Εδώ η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα σύνολο (πουκάμισο και παντελόνι) σε αυτό το ύφος και δείχνει πολύ στιλάτη.

@bellahadid

Η Bella Hadid ποζάρει για την νέα καμπάνια του Michael Kors και μας δείχνει πόσο τέλεια είναι τα suede κομμάτια για τις χειμερινές σου εμφανίσεις -τζάκετ και μπότες που φέτος θα φορέσουμε με floral φούστες και boho καπέλα.

@chismbo

Μία από τις πιο μεγάλες τάσεις στα κοσμήματα είναι η αλυσίδα! Η Χριστίνα Μπόμπα τη φόρεσε με ένα minimal κορμάκι και συνδύασε και κρίκους. Ένα τζιν παντελόνι αρκεί για να ολοκληρώσεις super αυτήν την εμφάνιση. Δοκίμασέ το!

@elena_hristopoulou

Ανδρόγυνο στιλ για την Έλενα Xριστοπούλου με κουστούμι σε loose γραμμή που έχει ρίγες και υπέροχα oxford shoes με μεταλλικές λεπτομέρειες. Μία πολύ στιλάτη πρόταση αν σου αρέσει το masculine look.

@vickykaya_

H Βίκυ Καγιά με breathtaking εμφάνιση στα παρασκήνια του GNTM, με signature φόρεμα του Jacquemus  που πραγματικά κόβει την ανάσα! Μας αρέσει που κράτησε μακιγιάζ και μαλλιά σε minimal ύφος και άφησε το φόρεμα να κλέψει την παράσταση.

@chiaraferragni

Η Chiara Ferragni ετοιμάζεται να δει το Prada show φορώντας total look του οίκου με berry wrap blazer που είναι συγκλονιστική πρόταση για τον χειμώνα, ενώ φοράει τις απόλυτες μπότες για φέτος που σου έχω ήδη γράψει πόσο must είναι!

@selenagomez

Εδώ δεν είναι τόσο το look που με έκανε να διαλέξω αυτή την φωτογραφία όσο ο λόγος που η Selena την ανέβασε. Έγραψε λοιπόν ότι για πρώτη φορά ποζάρει με την τομή από την πρόσφατη εγχείρηση της να φαίνεται και θέλει με αυτόν τον τρόπο να δώσει σε όλα τα νέα κορίτσια ένα μήνυμα: να αγαπάνε το σώμα τους όπως ακριβώς είναι. Μπράβο Selena!

Read More

And More