Δεν θα πιστέψεις τι σημαίνει το slogan στο τοπ της Victoria Beckham

Η… προέκταση του στιλ της Victoria Beckham τον τελευταίο καιρό, είναι τα logos που εμφανίζονται είτε πάνω στα αγαπημένα της t-shirt, είτε πάνω στα φούτερ. Από εκεί λοιπόν, που είχαμε συνηθίσει τη σχεδιάστρια με ultra chic και θηλυκά κομμάτια να απαρτίζουν το στιλ της, βάζοντας στην άκρη οτιδήποτε casual, πλέον τη βλέπουμε να φοράει και πιο daily κομμάτια, όπως και sneakers.

Από τα πρώτα logos που είχε σχεδιάσει η ίδια και που είχαν κλέψει το ενδιαφέρον μας, ήταν το διάσημο t-shirt που έγραφε “Fashion Stole My Smile”, δηλαδή “Η μόδα έκλεψε το χαμόγελό μου”.

Έπειτα, σε συνεργασία με τις Spice Girls και το Red Nose Day, μια οργάνωση που προσπαθεί να καταπολεμήσει την παιδική φτώχεια, δημιούργησε ένα t-shirt που στο μπροστινό μέρος δείχνει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των Spice Girls να φορούν κόκκινες μύτες, και στο πίσω μέρος αναγράφονται τα ψευδώνυμα που είχαν όσο ήταν μέλη του γκρουπ (Victoria Beckham -Posh Spice, Melanie Brown – Scary Spice, Melanie Chisholm – Sporty Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Geri Halliwell – Ginger Spice).

Το νέο σχέδιο που έφτιαξε λοιπόν, είναι ένα φούτερ που γράφει πάνω “It’s A Dark But Happy Place”. Τι εννοεί η σχεδιάστρια; Όπως είπε εκείνη σε δήλωσή της: “Θα μπορούσα να πω ότι έχω εμμονή με τα γυαλιά ηλίου. Δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς να τα φοράω. Όταν φοράω γυαλιά ηλίου, μου αρέσει να αστειεύομαι ότι είμαι στο “σκοτεινό αλλά ευτυχισμένο μέρος μου”. Υπάρχει πάντα η ελπίδα ότι τα γυαλιά ηλίου θα ενθαρρύνουν τον ήλιο να λάμψει ακόμα πιο πολύ… ζώντας καθημερινά με το βρετανικό καιρό, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ξέρετε”.

Φυσικά, το συγκεκριμένο t-shirt έγινε αμέσως sold out, τόσο για το τέλειο στιλ του, όσο και για την έξυπνη ατάκα της Beckham!

Read More

And More