Ό,τι στιλιστική απορία και αν έχεις στείλε την ερώτησή σου στο fashion team του Tlife

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι ντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE, στέλνοντάς την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1
Γεια σας!! Έχω έναν γάμο τέλος Μαΐου και είμαι αδύνατη με μέτριο ύψος, τι να βάλω;

Απάντηση

Φίλη μας τέλος Μαΐου είναι καλοκαίρι, άρα θα βάλεις σίγουρα καποιο καλοκαιρινό look. Τώρα εξαρτάται που είναι ο γάμος. Μπορείς να φορέσεις maxi boho φόρεμα αν είναι σε κάποιο νησί, ένα mini ή midi φόρεμα αν είναι στην πόλη, μια παντελόνα με ωραίο τοπ αλλά και μία στιλάτη ολόσωμη φόρμα.

Ερώτηση 2
Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω μια τσάντα σε φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ποιο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί πιο εύκολα; (Εκτός από μπεζ που έχω ήδη).
Ευχαριστώ

Απάντηση
Το χρώμα που θα επιλέξεις και το πόσο εύκολα θα το συνδυάσεις έχει κυρίως να κάνει με τα χρώματα που έχεις στην γκαρντρόμπα σου. Σε γενικές γραμμές πιο εύκολα συνδυάζονται τα ουδέτερα χρώματα -καφέ, μπεζ, λευκό, γκρι, μαύρο και μπλε σκούρο. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό όμως μία ωραία ιδέα θα ήταν μια σκούρη απόχρωση του κίτρινου που γενικά φέτος παίζει και στα ρούχα αρκετά και είναι το ίδιο εύκολη να την συνδυάσεις όπως μία μπεζ.

Ερώτηση 3
Γεια σας,είμαι 24 και έχω έναν γάμο μέσα Μαίου και έχω πάρει μια παντελόνα crop λευκή με κάθετες κόκκινες και μπλε ρίγες και δεν ξέρωμε τι να την συνδυάσω .. τι μου προτείνετε?

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή έκανες συνδύασε την με λευκό πουκάμισο και ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό ή με crop top με μανίκια και μεγάλα σκουλαρίκια.

Ερώτηση 4
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Θα φορέσω σε μία βάφτιση ασπρόμαυρο πουά μίντι πένσιλ φόρεμα με ένα μικρό κόκκινο κέντημενο κόκκινο τριανταφυλλο χαμηλά. Τι παπούτσι και τσάντα να προτίμησω και θα ταιριάζει από πάνω ένα μακρύ ημιδιάφανο αέρινο μαντό;Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Καλησπέρα και σε εσένα φίλη μας! Το φόρεμα σου ταιριάζει με κόκκινα και λευκά αξεσουάρ. Ιδανικά συνδύασέ το με λευκές γόβες και ένα ωραίο κόκκινο clutch ενώ στο πανωφόρι απέφυγε το αέρινο γιατι δεν πάει με το chic retro style του φορέματος και καλύτερα ρίξε στους ώμους ένα κλασικό μαύρο ή λευκό σακάκι.

Ερώτηση 5
Κορίτσια χαίρετε! Θα ήθελα σας παρακαλώ οπωσδήποτε τη συμβουλή σας! Παντρεύομαι το καλοκαίρι και έχω επιλέξει ιβουάρ δαντελένιο στενό αμάνικο νυφικό. Έχει εντυπωσιακή πλάτη με τούλι, απλικαρισμένη δαντέλα και κουμπάκια. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, ταιριάζει να φορέσω πέπλο ή όχι -επειδή θα κρύβεται η πλάτη; Αν δεν φορέσω πέπλο, πώς θα ταίριαζε να κάνω τα μαλλιά μου; θα μπορούσα να βάλω ένα hair accessory; Και κάτι τελευταίο! Τι χρώμα πέδιλα/παπούτσια να πάρω, λευκά, ιβουάρ, nude ή χρυσά;

Απάντηση
Φίλη μας όντως το νυφικό σου εχει το δυνατό του σημείο στην πλάτη και ίσως το πέπλο είναι περιττό. Παρόλα αυτά μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου ή κάτι σαν luxury headband ή κάποιο retro στολίδι στα χρώματα πάντα του νυφικού -σου στέλνουμε μερικες φωτό να δεις.Τώρα για τα παπούτσια, τα nude και τα ιβουάρ είναι τέλειες επιλογές και θα ολοκληρώσουν σωστά το στιλ. Aν θες μπορείς να μας στείλεις φωτό από το νυφικό και κάποιες επιλογές από παπούτσια για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

And More