Site icon TLIFE

FASHION TREND: Τα παπούτσια σου πρέπει να έχουν χρώμα!

Έντονα χρώματα! Πανύψηλα τακούνια, άρωμα ’70s, δέρμα, βελούδο, πλαστικό σε μοβ, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, φούξια!
Η μόδα προτείνει. Εσύ θα το τολμήσεις;

Ο οίκος Pucci προτείνει κάτι πολύ θηλυκό και συνάμα σέξι! Το μοβ είναι το πλέον γυναικείο χρώμα! Ούτε παιδικό, ούτε μεγαλίστικο, αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Η Louis Vuitton χρησιμοποιεί κόκκινο, μπλε, κίτρινο με φόντο το 1970. Η Vivienne Westwood δίνει ένα punk τόνο συνδυάζοντας μπλε με κόκκινο και μας υπενθυμίζει για ακόμα μια φορά τους λόγους που την αγαπάμε.

Ο οίκος Marni συνδυάζει κόκκινο και μπεζ με έμφαση στα chunky τακούνια. O οίκος Prada χρησιμοποιεί την ανδρική φόρμα από το μοκασσίνι προσθέτοντας ένα χαμηλό τακούνι σε διάφορα χρώματα από κόκκινο μέχρι γαλάζιο. H Diane Von Furstenberg αγαπάει τα χρώματα και κυρίως το έντονο μπλε.


H Katy Perry συνδυάζει τα μοβ Christian Louboutin παπούτσια της με τις μοβ λεπτομέρειες του φλοράλ φορέματος της. Η Rihhana είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, και φυσικά αυτό το βήμα το κάνει με γόβες και κάλτσες. Η Alexis Bledel τολμάει με πολύ loud κίτρινες πλατφόρμες.

ΕΙΝΑΙ SEXY…
-Όταν το συνδυάζεις με τη σωστή τσάντα! Δεν χρειάζεται να ταιριάζεις χρωματικά την τσάντα με το παπούτσι! Οι έντονες αντιθέσεις όπως μπλε – κίτρινο ή ακόμα και μωβ με κόκκινο είναι τολμηρές, αλλά πολύ hot for fashion.
-Οι κάλτσες είναι in! Φόρεσε τα πέδιλά σου, τις γόβες σου με καλτσάκια ή ακόμα και με κάλτσες που φτάνουν μέχρι πάνω από το γόνατο! Τόλμησε τις έντονες αντιθέσεις στα χρώματα κάλτσας και παπουτσιού για ηχηρά fashion statements!
-Δώσε χώρο στα παπούτσια σου για να “ακουστούν” με παντελόνια cigarrete!
Όσο πιο κοντό είναι το παντελόνι τόσο πιο ψηλό οφείλει να είναι το τακούνι.
– Η μόνη χρωματική ταύτιση που επιτρέπετε ή μάλλον επιβάλλεται είναι παπούτσι – γάντι!
– Η πιο ορθή επιλογή για ζώνη, όταν φοράς έντονα χρωματιστά παπούτσια, είναι μια λεπτή δερμάτινη σε ταμπά.
– Η πλέον safe επιλογή σε κάλτσες, ειδικά εάν το τολμάς πρώτη φορά, είναι οι λεπτές, κοντές, γκρι κάλτσες.
-Η μόδα φέτος προτείνει συνδυασμούς χρωμάτων. Αν νιώθεις ότι δεν “το ‘χεις” προτίμησε τη μονοχρωμία και πρόσθεσε μια πινελιά χρώματος… στα παπούτσια σου φυσικά!

ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ…
-Όταν μπερδεύεις πολλά διαφορετικά χρώματα διαφορετικών τόνων σε μια εμφάνιση! Αν θελήσεις να ρισκάρεις την πολυχρωμία φρόντισε ο τόνος να είναι ένας, τα χρώματα πολλά.
-Τα prints είναι τάση, η μίξη των prints επίσης! Πρόσεξε όμως για το πόσο ετερόκλητα μπορεί να είναι τα παπούτσια σου σε σχέση με το outfit.
-Μην φοράς πολύ ανοιχτά χρώματα (ακόμα και παστέλ ή καμηλό) στα παπούτσια όταν έχεις πολύ ανοικτή επιδερμίδα.
-Το κόκκινο βερνίκι είναι κλασικό! Χρησιμοποίησε σκούρες αποχρώσεις για να είσαι απόλυτα update.


Για περισσότερες επιλογές σε κομμάτια που θα εξελίξουν το στιλ σου μπες στο TLIFE PRODUCT FINDER.

© 2024 tlife.gr