Γιατί η Ivanka Trump αποφάσισε να κλείσει την εταιρία ρούχων που έχει στην κατοχή της;

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, το fashion brand της Ivanka Trump κλείνει. Αυτή η ανακοίνωση ήρθε ένα χρόνο μετά την απομάκρυνση της Ivanka από την εταιρία, μιας και τα καθήκοντά της ως σύμβουλος του πατέρας της είχαν αυξηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Επίσης, οι 18 υπάλληλοι που δούλευαν στην εταιρία ενημερώθηκαν για το κλείσιμο σήμερα.

Οι πωλήσεις του brand αυξήθηκαν μετά τις εκλογές του πατέρα της το 2016, αλλά έπειτα οι καταναλωτές επηρεάστηκαν πολύ από την αρνητική στάση του Trump με αποτέλεσμα οι πωλήσεις να μειωθούν. Έτσι, πολυκαταστήματα όπως Τα πολυκαταστήματα το Nordstrom και το Hudson’s Bay σταμάτησαν να πωλούν τα ρούχα της λόγω της απόδοσης.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η Ivanka φορούσε συνεχώς ρούχα από τη δική της σειρά, ακόμα και για τις εμφανίσεις που έκανε στον Λευκό Οίκο. Φαίνεται όμως πως αυτό δεν έπεισε τους πελάτες της κι έτσι την “αποχαιρέτησαν”.

Η ίδια δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ακόμα, αλλά από ότι φαίνεται δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει σε όλες αυτές τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα η καριέρα της στη μόδα να τελειώσει εδώ!

Read More

And More