Στιλάτα σύνολα από τις διάσημες που μπορείς να φορέσεις τώρα!

Βγαίνουμε σιγά σιγά από την καραντίνα, σε μια καινούρια, διαφορετική καθημερινότητα. Ο καιρός έχει φτιάξει και τα ανοιξιάτικα σύνολα έχουν την τιμητική τους μετά από ένα μεγάλο διάστημα με φόρμες και χαλαρά stay home σύνολα.

Σήμερα θα πάρουμε ιδέες από τις διάσημες και θα δούμε άνετα και στιλάτα look που είναι πολύ εύκολο να τα φορέσεις και εσύ τώρα χωρίς να κάνεις νέες αγορές γιατί σίγουρα κάτι από όλα αυτά έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Το βασικό σε όλα τα σύνολα που θα δούμε είναι ότι όλα  είναι ιδανικά για αυτή την μεταβατική περίοδο που κάνει ζέστη αλλά όχι τόσο πολύ για να φορέσεις απόλυτα καλοκαιρινά ρούχα. Θα δούμε συνδυασμούς και θα σου πω και στιλιστικά tips για να αντιγράψεις τέλεια τα ανοιξιάτικα στιλάτα celebrity looks που ακολουθούν.

Η Emrata συνδυάζει μία ελαφριά καμπαρντίνα με ψηλόμεσο παντελόνι crop top και sneakers για μία χαλαρή βόλτα στην πολη ενώ δεν παραλείπει να προσθέσει κρίκους και chain bag για πιο στιλάτο αποτέλεσμα.

Η Kim Kardashian δημιουργεί ένα one tone σύνολο με midi φούστα και top σε χρώμα που κάνει την διαφορά αφού πλέον δεν θέλουμε να φοράμε μαύρα αλλά ανοιχτά χρώματα που θα μας φτιάξουν την διάθεση. Εσύ μπορείς να διαλέξεις το χρώμα που σου αρέσει αυτή την περίοδο και να ολοκληρώσεις το look με metallic πέδιλα.

Η Bella Hadid συνδυάζει ένα άκρως ανοιξιάτικο print το pic nick καρό με μπεζ σακάκι και λευκό top και σου δίνει την τέλεια ιδέα για να φορέσεις το αγαπημένο σου παντελόνι τώρα στην πόλη.

Το χακί jacket είναι η τέλεια λύση για τώρα που θες και ένα πανωφόρι, η Aniston to συνδυάζει με το αγαπημένο της τζιν και δίνει ένα πιο summer mood με εσπαντρίγες.

Μία σαλοπέτα είναι πάντα η καλύτερη λύση για χαλαρή εμφάνιση και η Jennifer Lopez την συνδύασε με τον πιο cool τρόπο φορόντας της με ένα tank top και sneakers.

Tο shirt dress αποτελεί την ιδανική επιλογή για τώρα και η Meghan Markle σου δίνει το τέλειο look με λευκο shirt dress συνδυασμένο με seude γόβες και χρωματιστά σκουλαρίκια. Ιδέα για στιλάτο office look.

College style από την Kaia Gerber που συνδυάζει μία mini φούστα με polo μπλουζάκι και μία ωραία ζώνη στην μέση για εμφανίσεις στην πόλη και όχι μόνο.

Κουστούμι αλλά σε pastel αποχρωση για την Margot Robbie και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις copy the look με το δικό σου χρωματιστό ανοιξιάτικο κουστούμι που θα συνδυάσεις με λευκό top και sneakers αντί για γόβες για πιο cool ύφος!

Βερμούδα και μαρινιέρα για την Gwyneth Paltrow και εγώ μόλις βρηκα το ντύσιμο που θα κάνω το ΣΚ! Η διάσημη ηθοποιός το συνδύασε με sneakers και εσύ μπορείς να βάλεις αν θες loafers για πιο σοφιστικέ ύφος.

Ενα πουά φόρεμά με sneakes και κρίκους είναι η πρόταση της Hailey Beiber και μας αρέσει πολύ. Αν θέλεις και ένα πανωφόρι τότε το τζιν jacket σου είανι η τέλεια λύση.

Read More

And More