Θα βγεις ή θα μείνεις σπίτι; Πως να το κάνεις με στιλ σύμφωνα με τη fashion editor

Οι μέρες που πέρασαν ήταν αρκετά γιορτινές, μπορούμε να πούμε! Βγήκες, ήπιες, έφαγες, χόρεψες, με αποτέλεσμα να “υπερφορτώσεις” το πρόγραμμά σου κι εσύ να πάθεις σχεδόν… υπερκόπωση. Αυτό που αναζητάς τώρα είναι να κάνεις κάτι πιο χαλαρό που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και δεν θα σε ωθήσει να γυρίσεις στο σπίτι μετά τις 3 τα ξημερώματα. Από ότι έχεις καταλάβει εμείς εδώ στο Tlife προσπαθούμε να μπούμε στο μυαλό σου, να ακούσουμε τις επιθυμίες σου και να συμβαδίσουμε με το πρόγραμμά σου, για αυτό και σκεφτήκαμε να σε ντύσουμε λίγο πιο “χαλαρά”. Τι εννοώ; Όπως τις περισσότερες φορές, έτσι και σήμερα, σε συνεργασία με τη fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, σου προτείνουμε ρούχα και αξεσουάρ για τρεις διαφορετικές περιστάσεις: α) για το σινεμά, β) για ένα χαλαρό δείπνο, γ) για cocooning.

Ας γίνω όμως λίγο πιο συγκεκριμένη! Προς τα κάτω θα βρεις τρεις κατηγορίες που σου προανέφερα, το στιλ που πρέπει να έχεις και όλα τα fashion items που δεν πρέπει να λείπουν από αυτές σου τις εμφανίσεις. Η Σοφία σου λέει που ακριβώς θα τα βρεις, πως να τα συνδυάσεις και τι να κάνεις ώστε να έχεις ένα σούπερ outfit εκτός ή και εντός σπιτιού. Πάμε να δούμε!

 

Στο σινεμά!

Στη συγκεκριμένη έξοδο πρέπει να έχεις ένα χαλαρό στιλ, που να μην χάνει όμως τη θηλυκότητά του. Μας αρέσει πολύ η ιδέα να εμπλουτίσεις το σύνολό σου με άνετα κομμάτια, ρίγες και γενικά navy στοιχεία. Σε αξεσουάρ προτείνουμε ζεστά φουλάρια, μπότες και μποτάκια με τακούνι, που θα δώσουν έξτρα στιλιστικούς πόντους στο αποτέλεσμα, αλλά και… στη σιλουέτα σου! Μην το παρακάνεις με τα κοσμήματα και όσο μπορείς κράτησε ένα μίνιμαλ ύφος.

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

 

Στο δείπνο!

Κατά πάσα πιθανότητα τις τελευταίες μέρες, λόγω αποκριών, αποφάσισες να το ρίξεις λίγο έξω και να προσθέσεις στο σύνολό σου ιδιαίτερες πινελιές και πολύ χρώμα. Όλα αυτά όμως πρέπει να τα ξεχάσεις σε περίπτωση που ετοιμάζεσαι για κάποια έξοδο και πιο συγκεκριμένα για κάποιο δείπνο. Πρέπει να είσαι φινετσάτη και να παραδοθείς στις αποχρώσεις του μαύρου, του εκρού και του μπορντό. Χαρακτηριστικό του συνόλου είναι το σέξι style που εκπέμπει ταυτόχρονα και ρομαντισμό.

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

 

Για cocooning!

Ναι, πρέπει να είσαι στιλάτη ακόμα και στο σπίτι. Είτε είσαι μόνη, είτε με το αγόρι σου, είτε με τις φίλες σου. Το οφείλεις στον εαυτό σου και να είσαι σίγουρη ότι θα σου ανεβάσει κατά πολύ την ψυχολογία από το να φορέσεις μια ξεθοριασμένη φόρμα ή ένα παλιό t-shirt. Τα χρώματα που πρόκειται να σε χαλαρώσουν είναι σίγουρα τα απαλά και τα παστέλ και οι γραμμές είναι τόσο άνετες για να μην καταπιέζεσαι.

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More