Η νέα τσάντα της Loewe είναι αφιερωμένη… στους ελέφαντες!

Η Loewe αποφάσισε να λανσάρει μία exclusive σειρά με τις γνωστές tan Elephant bags της για να υποστηρίξει τον σκοπό του Elephant Crisis Fund! Το ίδρυμα, που εδώ και χρόνια προστατεύει τους ελέφαντες κάνοντας έναν τεράστιο αγώνα για να σταματήσει τη λαθροθηρία, να εμποδίσει την εμπορία και να τερματίσει τη ζήτηση ελεφαντόδοντου, συνεργάστηκε με τη διάσημη εταιρία για την επικοινώνηση του μηνύματός του!

Έτσι, η Loewe ταξίδεψε στη νότια Κένυα για να γνωρίσει τις γυναίκες από τη φυλή Samburu που ζουν εκεί και να κατανοήσει καλύτερα το μοναδικό beadwork (τεχνοτροπία κεντήματος με χάντρες) που παράγουν οι ίδιες και το οποίο αποτελεί το χαρακτηριστικό detail στις νέες τσάντες!

Πολλές πολύχρωμες μικρές χάντρες ενώνονται και δημιουργούν τα χαρακτηριστικά κοσμήματα της φυλής Samburu, που πλέον θα βρίσκονται και στις τσάντες της Loewe! Μάλιστα, λόγω της φύσης του beadwork, κάθε πολύχρωμη σύνθεση με χάντρες στις τσάντες Loewe είναι μοναδική.

Oι γυναίκες της φυλής Samburu ξεκίνησαν να ασχολούνται με αυτό του είδους κεντήματος 15 χρόνια πριν, όταν εξαιτίας της ξηρασίας οι άνδρες της φυλής έφυγαν για τα βόρεια βοσκοτόπια και εκείνες έπρεπε να φροντίσουν την κοινότητά τους!

Οι tan elephant bags της Loewe ήταν πάντα ιδιαίτερες λόγω του σχήματος τους. Πλέον, όμως, γίνονται και πολύτιμες λόγω του καλού σκοπού τους! Μπράβο στην Loewe!

Read More

And More