Καλεσμένη σε γάμο – βάφτιση: Ένα τέλειο look που προτείνει η Melania Trump

H σεζόν των γάμων έχει ήδη ξεκινήσει και σχεδόν κάθε μία από εμάς έχει τουλάχιστον μία ημερομηνία σημειωμένη στην ατζέντα της. Φίλοι ή συγγενείς σε προσκαλούν σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός της ζωής τους και φυσικά θέλεις να είσαι καλοντυμένη. Προβληματίζεσαι για το τι να φορέσεις; Για ακόμα μια φορά οι διάσημες δίνουν τη στιλιστική τους συμβουλή, και για την ακρίβεια η Melania Trump!

Είναι γνωστό ότι η Πρώτη Κυρία της Αμερικής έχει από τα πιο εντυπωσιακά και αψεγάδιαστα σύνολα που έχουμε δει ποτέ. Κομψή, φινετσάτη, αποφεύγει τις υπερβολές και κατ’ επέκταση τις στιλιστικές παγίδες. Στην τελευταία της εμφάνιση κατάφερε να μας διδάξει κάποια βασικά πράγματα για τέλεια looks και να μας προσφέρει όμορφες ιδέες αν είμαστε καλεσμένες σε γάμο ή βάφτιση.

Ξεκινάμε με τα βασικά! Το κομμάτι που θα “χτίσει” το look σου πρέπει να είναι ένα midi φόρεμα σε αέρινη γραμμή για να είσαι άνετη και να μην ζεσταίνεσαι. Ιδανικά θα θέλαμε ένα με λευκό φόντο για να “διώχνει” τις ακτίνες του ηλίου και με εντυπωσιακά prints που θα κάνουν τη διαφορά.

Τα αξεσουάρ που θα ταιριάξουν απόλυτα με αυτό το look πρέπει να είναι σε χρώμα που έχει ήδη το φόρεμα. Για παράδειγμα, η Melania διάλεξε μια πορτοκαλί ζώνη και γόβες, ένα χρώμα δηλαδή που έχουν τα πουλιά στο φόρεμά της.

Αν θέλεις ακολούθησε το look της Melania και δημιούργησε δικές σου stylish εμφανίσεις για τέτοιου είδους event. Καλή επιτυχία!

Read More

And More