Η Margot Robbie φόρεσε total leather look και το αποτέλεσμα είναι απίθανο

Σε γενικές γραμμές τα δερμάτινα ρούχα θεωρούνται λίγο περισσότερο ιδανικά για το χειμώνα, μιας και έχουν την τάση να ζεσταίνουν το σώμα. Το αποτέλεσμα; Θεωρούνται must επιλογή για τους μήνες από Νοέμβρη έως Φλεβάρη, αλλά don’t για τους άλλους που απομένουν. Σωστά; Μάλλον όχι, αφού οι σχεδιαστές και η διάσημη ηθοποιός Margot Robbie διαφωνούν μαζί μας.

Πριν περάσω στο βασικό θέμα του άρθρου, θέλω να σου αναφέρω ότι στιλιστικά εμπιστεύομαι πολύ την Margot και όχι τυχαία. Εκτός του ότι έχει φοβερή αισθητική, η ίδια είναι πλέον μούσα και ambassador του οίκου Chanel. Ε πως να μην την θαυμάζω μετά από αυτό; Οι δημόσιες εμφανίσεις της τραβούν το ενδιαφέρον όλων των fashion lovers, και αυτή φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση.

Επανερχόμαστε στο ζήτημα που αφορά τα δερμάτινα ρούχα και ποια είναι η ιδανική περίοδος για να τα φορέσουμε. Η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να φορέσει total leather look την Άνοιξη και ιδού τα αποτελέσματα…

Η Margot επέλεξε ένα σύνολο από “λεπτό” δέρμα, μια βασική προδιαγραφή για να καταφέρεις κι εσύ να το φορέσεις όταν η θερμοκρασία είναι ελαφρώς αυξημένη. Το χρώμα του είναι αρκετά γήινο (το μαύρο είναι λάθος), και το στιλ του είχε επιρροές από τη western αισθητική, μια huge τάση της Άνοιξης. Σε παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάρι πέδιλα, δημιουργώντας ένα πιο ανοιξιάτικο αποτέλεσμα.

Αν λοιπόν, σου αρέσει κι εσένα η υφή και το στιλ του δέρματος, τότε ακολούθησε τη στιλιστική επιλογή της Margot Robbie και φόρεσέ το ακόμα και την Άνοιξη.

Read More

And More