Μήπως αυτά τα καπέλα είναι το επόμενο huge trend στον κόσμο της μόδας;

Πολλά 90’s fashion items έχουν κάνει comeback αυτό το καλοκαίρι: cycling βερμούδες, cargo παντελόνια, χαμηλά τακούνια. Έτσι και το καπέλο που μεσουρανούσε την δεκαετία εκείνη, βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε instagram και pinterest pics.

Λέγεται bucket hat και σίγουρα το έχεις εντοπίσει σε look από τα it girls που ακολουθείς! Aκόμη και η Chanel το λάνσαρε φέτος σε plastic εκδοχή!

Στα 90′s ήταν αγαπημένο αξεσουάρ για τους rock star, όπως ο Noel Gallagher από τους Οasis, αλλά και της Jennifer Aniston, ειδικά στις off dutty εμφανίσεις.

Δεν είναι μεγάλο, συνήθως καλύπτει τα μάτια, και βγαίνει σε πολλά χρώματα και prints. Στην πόλη κάνεις εμφανίσεις με casual style, το συνδυάζεις με denim και skate looks, αλλά σίγουρα θα το φορέσεις με shorts, απλό t-shirt και αγαπημένα city sneakers.

Το μεγάλο του plus είναι ότι το βάζεις στην βαλίτσα των διακοπών σου χωρίς να σου πιάσει καθόλου χώρο και το κουβαλάς στην παραλία επίσης άνετα μέσα στην beach bag σου, σε αντίθεση με τα ψάθινα καπέλα που όλες αγαπάμε αλλά… πώς τα κουβαλάμε!

Αγαπημένο αξεσουάρ εδώ και καιρό, της Kaia Gerber και της Rihanna, δίνει πάντα cool style.

Eγω πάντως το έχω αποφασίσει, και αυτό θα είναι το καπέλο μου για φέτος. Εσύ;

Read More

And More