Η νέα καμπάνια του Calvin Klein τιμά τα pop-art σχέδια του Andy Warhol

Είμαστε περίπου τέσσερις μήνες μακριά, μέχρι την επόμενη εβδομάδα μόδας και το νέο show του Calvin Klein, αλλά ο σχεδιαστής του οίκου, Raf Simons, επέλεξε να μας δώσει μια γεύση από τη νέα Pre-Fall συλλογή για το 2018. Η καμπάνια της συλλογής, που φωτογραφήθηκε από τον Willy Vanderperre, βρίσκεται ενάντια στο ρουστίκ αχυρώνα -σήμα κατατεθέν του οίκου για τις τελευταίες campaign- και περιλαμβάνει μια πληθώρα από ιδιαίτερα pop-art prints, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Andy Warhol.

Στην καμπάνια τα μοντέλα φορούν ρούχα από την Pre-Fall συλλογή με υφάσματα από την Pendleton Woolen Mills και κρατώντας folklore κουβέρτες. Ναι, όπως καταλαβαίνεις η Pendleton είναι ένας ακόμα συνεργάτης σε αυτήν την καμπάνια. Αυτό το σκηνικό λοιπόν, συναντάει τα floral σχέδια του Warhol, την Αμερικάνικη σημαία που τη βλέπουμε τυπωμένη πάνω στις τσάντες και όλα αυτά σε ασπρόμαυρα ή υπερκορεσμένα χρώματα. Η δουλειά του Warhol φαίνεται ξεκάθαρα πάνω στα ρούχα και στις τσάντες.

Αυτή η τελευταία συνεργασία του Calvin Klein και του Andy Warhol συνεχίζει να δείχνει το όραμα του Raf Simons για μια πιο… artful Αμερική!

Read More

And More