Ό,τι στιλιστική απορία και αν έχεις στείλε την ερώτησή σου στο fashion team του TLife

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι ντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE, στέλνοντάς την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση

Καλημέρα. Θα μπορούσα να μάθω τα ρούχα της φωτογραφίας ποιας εταιρείας είναι; Μου άρεσαν πολύ, και ενδιαφέρομαι να τα αγοράσω, θα εκτιμούσα την βοήθεια σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλή συνέχεια.

Απάντηση

Φίλη μας είναι δύσκολο να σου πούμε από μία φωτογραφία το brand, επίσης το look δεν είναι και κάτι πολύ χαρακτηριστικό. Η zip culotte είναι κομμάτι που θα βρεις παντού στις οικονομικές αλυσίδες, και τα πέδιλα επίσης, το top θα το αναζητήσεις και αυτό σε μεγάλα καταστήματα με πολλά σχέδια και σίγουρα θα βρεις κάτι ανάλογο.

Eρώτηση

Κορίτσια καλησπέρα! Θα βαφτίσω το παιδάκι μου τον Μάιο και διάλεξα το φόρεμα που σας στέλνω (θα παρακαλούσα να μην δημοσιευτεί φωτογραφία). Θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσι θα μπορούσα να το συνδυάσω (όχι ψηλό), καθώς και με τι πανωφόρι, έχω ένα ιβουάρ ριχτό σακάκι.. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου πάει καλύτερα με flat παπούτσια ούτως η άλλως, σου έχουμε διαλέξει ένα σχέδιο που μπορείς να το σετάρεις. Τώρα για πανωφόρι, απέφυγε το σακάκι, είναι άλλο στυλ από αυτό που έχει το φόρεμα σου, και επέλεξε μία ωραία πασμίνα σε beige απόχρωση.

Ερώτηση

Γεια σας, θα ήθελα να κάνω κάποιες αγορές για να ανανεωθώ με την νέα σεζόν  τι μου προτείνετε, που να επενδύσω;

Aπάντηση

Φίλη μας εμείς εδώ στο Tlife έχουμε ήδη κάνει ένα θέμα με τις αγορές που θα πρέπει να κάνεις τώρα, για να ανανεωθείς. Μπες διάβασε το, πάρε ιδέες και προσάρμοσε τις προτάσεις μας στο δικό σου προσωπικό style. Δες το θέμα μας

Eρώτηση

Κορίτσια γεια σας θέλω την βοήθεια σας, έχω δει αυτό το σακάκι και θέλω να με βοηθήσετε αν μπορώ να το φορέσω με φόρεμα.

Απάντηση

Το σακάκι σου είναι πάρα πολύ ωραίο, και ταιριάζει τέλεια με ρομαντικά ή boho φορέματα. Απέφυγε να το συνδυάσεις με πιο αυστηρό ύφος, φορέματα γραφείου πχ, θέλει ένα πιο χαλαρό styling.

Ερώτηση

Κορίτσια βοήθεια έχω αυτό το φόρεμα μπορώ να το φορέσω σε ένα γάμο τέλος Μαΐου;

Aπάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι τέλειο, και ναι να το φορέσεις στο γάμο. Για πανωφόρι ρίξε ένα σακάκι στους ώμους, και σε παπούτσια διάλεξε πέδιλα σε minimal ύφος.

Eρώτηση

Θα ήθελα να ρωτήσω με τι να συνδυάσω αυτό το παντελόνι στο γραφείο.

Απάντηση

Φίλη μας πολύ ωραίο παντελόνι για όλες τις ώρες, και βεβαίως μία πολύ καλή επιλογή για το γραφείο. Εννοείτε το φοράς με πουκάμισο και γόβες, αλλά θα μας άρεσε και με lingerie top και ένα ωραίο σακάκι.

And More