Mένεις σπίτι και κάνεις ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σου! Ό,τι απορία έχεις η fashion editor θα σου απαντήσει

Μένουμε σπίτι και έχουμε αρκετό χρόνο να ασχοληθούμε και με πολλά που είχαμε παραμελήσει: η ντουλάπα μας είναι ένα από αυτά! Καιρός να κάνεις ένα ωραίο update να δεις τι έχεις, τι χρειάζεσαι, τι δεν σου αρέσει πια και να της δώσεις νέο χαρακτήρα πιο χρηστικό!

Ό,τι απορία έχεις ενώ ξαναβλέπεις παλιά σου ρούχα, αλλά και γενικότερα αν σε απασχολεί κάτι για το προσωπικό σου στιλ, μπορείς τώρα να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα

Eρώτηση 1

Γεια σας! Συγχαρητήρια για την στήλη σας!Θα ήθελα κ εγώ την βοήθειά σας!Είμαι 36 χρονών και το στυλ μου είναι μοντέρνο!Έχω βάλει στο μάτι τις γόβες που σας στέλνω φωτογραφία αλλά έχω ενδοιασμό για το χρώμα.Να τις αγοράσω η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο;Ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μου οι slingback γόβες είναι κλασικά κομψά παπούτσια και σίγουρα θα τις χαρείς για πολύ καιρό.Εγώ βρίσκω το χρώμα μία χαρά καθώς θα το φορέσεις άνετα και όλο το καλοκαίρι περισσότερο από μαύρες οπότε ναι να τις αγοράσεις!

Eρώτηση 2

Καλημέρα έχω ήδη αγοράσει αυτό το παντελόνι και σκέφτομαι μόλις βγουμε απο την καραντίνα αν θα μπορώ να το φορέσω εννοώ αν είναι και για καλοκαιρινά σύνολα.

Απάντηση

Φίλη μου το παντελόνι σου έχει το ιδανικό ύφασμα για να φοριέται όλο τον χρόνο, καταλαβαίνω ότι σε προβληματίζει ότι είναι μαύρο αλλά σίγουρα θα το συνδυάσεις και το καλοκαίρι με ανοιχτόχρωμα παπούτσια και αέρινα top ( όπως στην φωτογραφία) και θα το χαρείς πολύ!

Ερώτηση 3

Γεια σας από Κεφαλλονιά, έχω να βαφτίσω την κόρη μου τον Ιούλιο και ήδη έχω καταλήξει σε αυτό το φόρεμα, σας αρέσει;Επίσης με τι παπούτσια να το συνδυάσω;

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και έχει και μία ρετρό αίσθηση που το κάνει ιδιαίτερο. Συνδύσε το με λευκές γόβες ή πέδιλα με χοντρό τακούνι για να δώσεις ένα πιο summer mood στην εμφάνιση σου χωρίς να χαλάσεις το vintage styling που θέλει αυτό το κομμάτι.

Ερώτηση 4

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ και φέτος το καλοκαίρι να φορέσω σαλβάρι που με βολεύει γενικά πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου τα σαλβάρια είναι άνετα το καταλαβαίνω και βολεύουν αλλά δεν θα έλεγα ότι κολακεύουν τον γυναικείο σώμα ιδιαίτερα.Αν ψάχνεις κάτι ανάλογο για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες σου προτείνω ένα pyzama παντελόνι που σίγουρα είναι πολύ πιο στιλάτο αλλά το ίδιο άνετο! Δοκίμασε το.

Ερώτηση 5

Γεια σας και ευχαριστούμε για την βοήθεια, εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής, βρίσκω πολλά ρούχα στην ντουλάπα μου που δεν είναι πια μόδα αλλά είναι ακριβά, τι μου προτείνετε να κάνω;

Απάντηση

Φίλη μου, καταλαβαίνω πως είναι να έχεις μία ντουλάπα γεμάτη και λίγα κομμάτια της να είναι χρηστικά, παρόλα αυτά να μερικά από αυτά όπως μας λες είναι πολυτελή δύσκολα τα αποχωρίζεσαι. Η μόδα κάνει κύκλους και μπορεί να επανέλθουν. Σε πρώτη φάση ξεχώρισε πια από αυτά δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τα ξαναβάλεις γιατί δεν έχουν κάλο feeting πια, και ξεκίνα να τα δώσεις κάπου η αν θες να τα πουλήσεις online. Σε δεύτερη φάση βρες εκείνα που δεν θα ξαναφορούσες γιατί πια δεν σου κάνουν κλικ πέρα από τάσεις κλπ. Αυτά είναι 2 καλά βήματα για να κάνεις ένα μικρό ξεκαθάρισμα. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση 6

Γεια σας, θέλω την βοήθεια σας γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω μόνη μου. Εχω αυτά τα πέδιλα και θέλω να σας ρωτήσω αν φοριούνται και φέτος.

Aπάντηση

Φίλη μου τα πέδιλα σου είναι πολύ κομψά και σίγουρα θα τα φορέσεις και αυτή την σεζόν με φορέματα και everyday σύνολα. Μου αρέσει που έχουν τετράγωνο τακούνι και αυτά τα κάνει πολύ fresh αφού και φέτος είναι τάση αυτό το style!

Ερώτηση 7

Θέλω να ρωτήσω αν μία δερμάτινη φούστα που έχω σε camel χρώμα φοριέται και το καλοκαίρι.

Απάντηση

Τα δερμάτινα κομμάτια που έχουν ανοιχτές αποχρώσεις είναι τάση για την φετινή σεζόν οπότε αν έχεις ενα τέτοιο κομμάτι μπορείς να το φορέσει και το καλοκαίρι αρκεί πάντα να σκέφτεσαι την ζέστη και αν μπορείς μία καλοκαιρινή μέρα να κυκλοφορήσεις και να είσαι άνετη με δέρμα.

And More