Στείλε την στιλιστική σου απορία, η fashion editor απαντάει σε όλα

Πως θα σου φαινόταν να έχεις έναν προσωπικό στιλίστα όπως οι διάσημες; To Tlife σου δίνει τη δυνατότητα μέσα από αυτήν την εβδομαδιαία στήλη να μιλήσεις με την fashion editor, Σοφία Σούζα και να λύσεις όλες τις στιλιστικές σου απορίες. Άνοιξε την ντουλάπα σου και δες τι σε απασχολεί, δοκίμασε νέους συνδυασμούς και αν δεν είσαι σίγουρη για κάτι τότε εμείς είμαστε εδώ! Στείλε την απορία σου στο styling@tlife.gr και σύντομα θα έχεις τη λύση. Εσύ ρωτάς εμείς απαντάμε! Τέλειο;

Eρώτηση 1
Γεια σας! Λέω να βάλω το φόρεμα της φωτογραφίας με τις γόβες που σας στέλνω, αλλά θέλω τι γνώμη σας για το τι πανωφόρι να βάλω από τις 3 επιλογές που σας επισυνάπτω. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μου, με το μπλε σύνολο που έχεις ήδη πολύ ωραία δημιουργήσει να βάλεις το μεσαίο σακάκι που θα δώσει λίγο “φως” στο σύνολό σου και θα αναδείξει το χρώμα που έχεις σαν βασικό στο look! Νομίζω θα έχεις μία πολύ ωραία εμφάνιση.

 

Ερώτηση 2
Καλημέρα! Είμαι καλεσμένη σε γάμο τον Οκτώβρη και θα φορέσω το εικονιζόμενο φόρεμα. Θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με την επιλογή παπουτσιού και με τι θα μπορούσε να συνδυαστεί σε περίπτωση κρύου.

Απάντηση
Φίλη μου, το φόρεμά σου είναι πολύ εντυπωσιακό και ανήκει σε αυτήν την κατηγορία που θέλει ένα lux πανωφόρι όπως μία γούνινη εσάρπα, αλλά τώρα δεν είναι καθόλου σωστή επιλογή για την χρονική αυτή περίοδο! Θα σου πρότεινα να έχεις μαζί σου μία εσάρπα μεταξωτή σε μαύρο χρώμα ώστε αν χρειαστεί να τη ρίξεις στους ώμους για λίγο. Άλλωστε σίγουρα το γλέντι θα γίνει κάπου εσωτερικά άρα μιλάμε για λίγα βήματα έξω από την εκκλησία και μέχρι να φτάσεις στο party! Για παπούτσια τώρα ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα είναι πολύ σωστά ενώ και peep toes θα του ταίριαζαν. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση 3
Γεια σας! Έχω ένα φόρεμα δερμάτινο, midi, αμάνικο, κλος σε χρώμα μπλε -όπως το οινόπνευμα. Αρχικά να ρωτήσω εάν μπορώ να το φορέσω σε γάμο, και δεύτερον με τι χρώμα παπούτσια μπορώ να το φορέσω;

Aπάντηση
Φίλη μου, θα ήθελα να έχω μία εικόνα από το κομμάτι που περιγράφεις, μπορείς να μου την στείλεις και να μην δημοσιευτεί για να είμαι πιο συγκεκριμένη και να σου απαντήσω σωστά.

 

Ερώτηση 4
Αγαπημένα μου κορίτσια του TLIFE, γεια σας και πάλι! Είχα διαβάσει άρθρο στο TLIFE για το πόσο trend είναι οι φόρμες φέτος. Θα ήθελα να ρωτήσω, θα μπορούσαμε να προσαρμόσουμε αυτήν την τάση και σε οffice look το χειμώνα, όχι με πέδιλα και όχι sneakers. Έχω κάποιες πολύ ωραίες φόρμες και θα ήθελα να μπορώ να τις φορέσω και στο γραφείο. Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ.

Απάντηση
Φίλη μου, χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο και που επικοινωνείς μαζί μας. Σίγουρα αυτό το trend έχει μία street style αίσθηση και εκεί ανήκει. Για τις εμφανίσεις στο γραφείο εννοείται και μπορείς να το υιοθετήσεις αν και εφόσον έχεις ένα χαλαρό dress code και όχι το αυστηρό που απαιτεί συγκεκριμένο ντύσιμο (midi φορέματα, κουστούμια, πουκάμισα κλπ). Το φοράς και στο γραφείο σου (αν το επιτρέπει το ύφος της δουλειά σου) αλλά σε παπούτσια δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για να δείχνει cool ένα τέτοιο look, oπότε αν δεν σου αρέσουν τα sneakers μπορείς να δοκιμάσεις με αρβυλάκια!

Ερώτηση 5
Γεια σας! Βρήκα στην ντουλάπα μου ένα ζιβάγκο σε μπλε χρώμα, φέτος να το φορέσω; Είναι τάση;

Απάντηση
Φίλη μου, το μπλε είναι στα βασικά trendy χρώματα της σεζόν όπως σου έγραψα και στο σχετικό αφιέρωμα. Θα το χαρείς λοιπόν και μάλιστα πολύ. Με τα τζιν σου, με μαύρα παντελόνια, με μπεζ κομμάτια ή σε total blue look με άλλο μπλε κομμάτι!

 

Ερώτηση 6
Γεια σου αγαπημένο Tlife! Θέλω τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που έχω φέτος με παπούτσια. Έχω ήδη ένα ζευγάρι αρβυλάκια και θέλω να ρωτήσω αν φοριούνται και αυτήν τη σεζόν για να μην κάνω άλλη επένδυση.

Απάντηση
Φίλη μου τα αρβυλάκια είναι και φέτος τάση και σίγουρα θα τα χαρείς με πολλά σύνολα, δεν χρειάζεται να κάνεις μία άλλη επένδυση. Αλλά οφείλω να σε ενημερώσω ότι η μεγάλη τάση για αυτή την σεζόν είναι τα chunky chelsea boots που έγραψα και σχετικό άρθρο! Διάβασέ το και αν θέλεις να πάρεις και κάτι ακόμη για τον χειμώνα αυτό είναι το σωστό κομμάτι!

Ερώτηση 7
Έχω αρκετά δερμάτινα παντελόνια μαύρα αλλά μήπως είναι λίγο old fashion; Ποιο είναι το στιλ που παίζει φέτος περισσότερο για να δω αν μπορώ να φορέσω κάποια από αυτά που έχω;

Aπάντηση
Φίλη μου, η γραμμή που κυριαρχεί στα δερμάτινα παντελόνια είναι να είναι άνετα σε ίσια γραμμή και λίγο crop στο κάτω μέρος. Δες τι έχεις στην ντουλάπα σου και αν υπάρχει κάποιο που πλησιάζει τα φετινά trend θα το φορέσεις πολύ από τώρα κιόλας με πουκάμισα, ενώ αργότερα με πουλόβερ.

 

Ετικέτες

And More