Η Sarah Jessica Parker έγινε πωλήτρια παπουτσιών (για μία μέρα μόνο)

H Sarah Jessica Parker έχει την δική της, πολύ επιτυχημένη σειρά παπουτσιών, εδώ και κάποιες σεζόν, με τίτλο “SJP” η οποία περιλαμβάνει κομμάτια που θυμίζουν πολύ το style της ηθοποιού στην αγαπημένη μας σειρά “Sex and the city”. Μέσα από αυτό το επιχειρηματικό της βήμα συνδυάζει την αγάπη της για τα παπούτσια και βέβαια μία επιτυχημένη πορεία, αφού το brand πάει τέλεια! Η Parker προσπαθεί συνέχεια να προωθεί το label, είτε φορώντας η ίδια τα παπούτσια της σειράς της, είτε διοργανώνοντας διάφορα events!

Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής την Δευτέρα άνοιξε ένα pop up store, για την περίοδο του Πάσχα που θα διαρκέσει λίγες μόνο μέρες! Την πρώτη μέρα λοιπόν, η Parker ήταν εκεί, και όχι μόνο βρισκόταν στο χώρο, αλλά βοηθούσε στις πωλήσεις σαν κανονική πωλήτρια!

Φορώντας ένα τζιν και ένα απλό πουλόβερ, βοηθούσε τις πελάτισσες να δοκιμάσουν, να διαλέξουν το σωστό ζευγάρι για αυτές, και έβαζε την υπογραφή της σε κάθε ζευγάρι που αγόραζαν εκείνη την μέρα!

‘Όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα είδαν μία Parker σε έναν αλλιώτικο και ασυνήθιστο ρόλο, πάντα όμως χαμογελαστή και ευγενική όπως μας έχει συνηθίσει στις κοινωνικές της εμφανίσεις!

Read More

And More