Τα ανοιξιάτικα αξεσουάρ του οίκου Chanel που έχουμε λατρέψει

Τον περασμένο Οκτώβριο στο Grand Palais, ο Karl Lagerfeld παρουσίασε τη Ready-to-Wear συλλογή του οίκου Chanel για την Άνοιξη του 2018. Ανάμεσα σε καταρράκτες, λίμνες και βράχια, σε ένα φανταστικό μέρος στη Νότια Γαλλία, το show έλαβε μέρος και τα μοντέλα βγήκαν στην πασαρέλα με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορέσουμε τη σεζόν που θα υποδεχτούμε.

Εμείς, αφού σου έχουμε δείξει όλα τα looks του catwalk, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, τις τσάντες και τα κοσμήματα που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας και που πραγματικά λατρέψαμε. Είμαστε σίγουρες ότι θα τα λατρέψεις κι εσύ!

Οι τσάντες έχουν σαν χαρακτηριστικό το πλαστικό και το καπιτονέ. Τα μεγέθη ποικίλουν, όπως και στα στιλ, μιας και είδαμε μικρές και μεγάλες τσάντες, backpacks, chainbags και πολλά ακόμα. Το tweed συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως και τα χρώματα που θυμίζουν ουράνιο τόξο.

Τα κοσμήματα της συλλογής διατήρησαν την μεγάλη αγάπη της Chanel, που δεν είναι άλλη από τις πέρλες. Στα περισσότερα από αυτά αποτυπωνόταν το σήμα του οίκου, το οποίο είναι διακοσμημένο με διάφορες πολύτιμες πέτρες. Την προσοχή τράβηξαν και τα κρύσταλλα σε ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε.

Εδώ και μήνες ασχολούμαστε με τις πλαστικές μπότες από PVC που λάνσαρε ο οίκος. Το φοβερό σε αυτά τα παπούτσια είναι ότι εκπέμπουν κάτι μοντέρνο, διατηρώντας όμως, μια διαχρονική κομψότητα. Εκτός από αυτές τις μπότες που προστέθηκαν στη wish list μας και που θα βρεις με κάθε ύψος τακουνιού, την εμφάνισή τους έκαναν και τα λευκά sneakers.

Τέλος, ο οίκος λάνσαρε και διάφορα αξεσουάρ, όπως plastic hats, ζώνες, γάντια, κάλτσες, τα οποία υπόσχονται να αποθεώσουν κάθε look.

Read More

And More