Τα νέα μαγιό της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη είναι ότι πιο… Stylishious έχεις δει ποτέ!

Είναι από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες στιλίστριες στην Ελλάδα, που αρκετά χρόνια τώρα έχει μπει δυναμικά και στο χώρο του fashion design. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δημιουργεί μοναδικά κομμάτια για τις fashion lovers και ντύνει τις γυναίκες με εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ που αποθεώνουν τις καθημερινές εμφανίσεις.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι τόσο ξεχωριστό, όσο ξεχωριστό θα είναι και το στιλ σου. Η AlexSANDra on the beach (η προσωπική συλλογή της Αλεξάνδρας) επιστρέφει με εντυπωσιακά μαγιό, beachwear και beach accessories που θα κάνουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία αξέχαστες.

Τα μεταλλικά χρώματα αποτελούν τη βάση αυτής της συλλογής. Sexy cuts, sporty γραμμές και μεταλλικά στοιχεία είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει αυτήν τη κολεξιόν τόσο ποθητή και stylish.

Τα ολόσωμα μαγιό διακοσμούνται με zip για να ρυθμίζεις εσύ το άνοιγμα στο ντεκολτέ, αλλά και με one shoulder cuts που συνοδεύονται με μια μεγάλη τάση στα μαγιό για φέτος, τη ζώνη στη μέση.

Η ζώνη είναι αναπόσπαστο στοιχείο και στα bikini bottoms (είτε στις κλασικές γραμμές, είτε στα ψηλόμεσα) τα οποία συνοδεύονται με bikini τοπ που έχουν straps για τη μέση ή tie front στοιχεία.

Εκτός από τα έντονα χρώματα, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και το μαύρο που κάνει το στιλ πιο timeless. Τα μαγιό συνδυάζονται με fishnet beachwear για αξεπέραστο sexy style.

To leopard pattern αποτυπώνεται σε φορέματα και παντελόνες και συνδυάζεται με όλα τα μαγιό της συλλογής, καθώς και με ψάθινα αξεσουάρ που θα σε προστατέψουν από τον ήλιο και θα ολοκληρώσουν το outfit σου με επιτυχία.

Στα beachwear θα συναντήσεις το έντονο ροζ χρώμα, καθώς και τα floral μοτίβα. Ένα από τα αγαπημένα μας items της συλλογής είναι τα oversized ψάθινα καπέλα, μια φοβερή τάση για φέτος όπως σου έχουμε πει πολλές φορές.

Το λευκό δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό καλοκαίρι, έτσι η Αλεξάνδρα δημιούργησε αέρινα και ημιδιάφανα ρούχα για να φορέσεις στις βόλτες σου στο νησί ή να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου μαγιό.

Η Τάμτα δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στο fresh style των μαγιό της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Στα Mad Video Music Awards την είδαμε να φοράει ένα ολόσωμο με cuts στη μέση, το οποίο συνδύασε με ροζ γόβες και χρυσά κολιέ.

Επίσης, η τραγουδίστρια επέλεξε τα συγκεκριμένα μαγιό για να πρωταγωνιστήσει στο νέο της video clip “Αρχές Καλοκαιριού”. Για την ακρίβεια φόρεσε ένα μεταλλικό ροζ με ανοιχτή πλάτη και straps.

Read More

And More