Καλοκαίρι 2018: Οι τάσεις στα μαγιό που θα φορέσουμε φέτος

Νοερά βρισκόμαστε στην παραλία, ξαπλωμένες σε μια ξαπλώστρα, πίνοντας κοκτέιλ, χαζεύοντας τη θάλασσα, ενώ ο ήλιος λάμπει και η επιδερμίδα μας καίει. Οκ, ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα και ας συντονιστούμε στο τώρα, γιατί αυτό που ισχύει είναι ότι καθόμαστε στην καρέκλα του γραφείου, βρισκόμαστε στην Άνοιξη και το μόνο που μας θυμίζει το καλοκαιρινό mood είναι τα μαγιό που κοιτάμε στο internet και τα online shops. Ετοιμάζεσαι να κάνεις τις νέες σου αγορές και είσαι ένα βήμα πριν αποκτήσεις ένα καινούριο μαγιό; Αγαπητή μου αναγνώστρια θέλω να δώσεις βάση στο σημερινό θέμα γιατί εδώ θα βρεις τις έξι τάσεις που επηρέασαν τα μαγιό φέτος και που θα δεις παντού στις βιτρίνες. Ναι ναι, υπάρχουν τάσεις και στα μαγιό…

Αν θέλεις λοιπόν, να είσαι στιλάτη και με ενημερωμένο look στην παραλία ή στην πισίνα, τσέκαρε τα trends και κάνε τις κατάλληλες αγορές… είτε είσαι τύπος που φοράει ολόσωμο, είτε είσαι λάτρης του μπικίνι!

 

Με ζώνη

Η ζώνη είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των look μας, είτε τη συνδυάζουμε με ένα παντελόνι, είτε τη φοράμε πάνω από ένα σακάκι. Η ζώνη λοιπόν, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα μαγιό φέτος, και υπόσχεται να τονίσει τη γυναικεία μέση με τον πιο sexy τρόπο. Αυτήν την τάση θα την βρεις και στα ολόσωμα, αλλά και στο bottom από το μπικίνι.

 

Βολάν στο πάνω μέρος

Αν σου αρέσουν τα βολάν, τότε φέτος είναι η χρονιά σου. Αυτήν τη λεπτομέρεια θα τη συναντήσουμε κυρίως στο πάνω μέρος (δηλαδή το τοπ), είτε στο ντεκολτέ (ιδανικό για όσες έχουν μικρό στήθος), είτε στις τιράντες, ή ακόμα και στην πλάτη. Τα ruffles ή διαφορετικά αυτούς τους κυματισμούς, θα τους συναντήσεις και σε μπικίνι τοπ, αλλά και σε ολόσωμα.

 

Αθλητική έμπνευση

Η athleisure τάση “επεμβαίνει” και στα beachwear. Ναι ναι, φέτος τα μαγιό με έμπνευση από την κουλτούρα του surf και του beach volley είναι ότι πιο WOW μπορείς να επιλέξεις. Θα βρεις ολόσωμα ή και μπικίνι που να έχουν μακρύ μανίκι ή να είναι sleeveless, σε έντονα χρώματα και με ιδιαίτερα μοτίβα.

 

Σχεδόν… ολόσωμο

Διαβάζεις λίγο πιο πάνω και αναρωτιέσαι τι ακριβώς εννοώ… λογικό μου φαίνεται. Καταρχήν, τα ολόσωμα έχουν την τιμητική τους, μόνο που έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Τα cuts ή τα λεγόμενα κοψίματα. Στο ντεκολτέ, στην κοιλιά, στη μέση, και γενικά οπουδήποτε και οτιδήποτε μπορεί να κάνει το ολόσωμο να μοιάζει με μπικίνι.

 

Δέσιμο μπροστά

Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα μαγιό δένουν πίσω στην πλάτη. Αυτό φέτος άλλαξε, μιας και τα περισσότερα μπικίνι ή ολόσωμα δένουν μπροστά στο στήθος. Είναι μια αρκετά retro και sexy λεπτομέρεια που μας αρέσει πολύ. Είναι κάτι διαφορετικό που θα το δοκιμάσουμε!

 

Neon χρώματα

Ροζ, πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο, στην πολύ έντονη απόχρωσή τους κάνουν πάρτι και “βάφουν” τα μαγιό με ένα μοναδικό τρόπο, κάνοντάς τα ακόμα πιο εντυπωσιακά και ιδανικά για τις μαυρισμένες επιδερμίδες. Τα περισσότερα neon χρώματα συμβαδίζουν με την athleisure τάση, για αυτό το λόγο κιόλας θα τα βρεις κυρίως σε αυτό το style μαγιό.

 

 

Read More

And More