10 προϊόντα μακιγιάζ που ανακαλύψαμε στην γιορτινή μας φωτογράφιση (και πλέον δεν ζούμε χωρίς αυτά)!

Στο TLIFE έχουμε κάποιες αξίες που παραμένουν κλασικές. Όπως ότι πιστεύουμε στο real beauty και όχι στα αψεγάδιαστα πρότυπα (που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν ή, αν υπάρχουν, είναι soooo 90’s!). Στις κλασικές αξίες, επίσης, είναι η ετήσια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση και αυτό το μικρό party που στήνουμε για να το γιορτάσουμε με έναν πιο… περιοδικίστικο τρόπο. Κυρίως, για να σου αποδείξουμε ότι όλες εμείς (που είμαστε σαν κι εσένα) δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από τις χολιγουντιανές stars. Ok, αρκεί να έχεις στην διάθεσή σου και τα σωστά μέσα, aka τους experts και τα προϊόντα που θα σε μεταμορφώσουν.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Make Me Up με επικεφαλής την Ράνια Μπουντούρη ανέλαβε το μακιγιάζ μας και φυσικά σε όλη την διάρκεια της beauty προετοιμασίας μας κρατούσα τις σημειώσεις μου για αυτό εδώ το άρθρο: τα 10 προϊόντα που ανακαλύψαμε κατά την διάρκεια του χριστουγεννιάτικου shooting και που πλέον δεν ζούμε χωρίς αυτά!

Το δικό μου μακιγιάζ είχε δύο βασικά στοιχεία: κοψίματα και eyeliner με glitter. Κράτησε σημειώσεις: για κανένα από αυτά τα δύο (και σου δίνω τον όρκο της beauty editor!) δεν θα χρειαστεί να κοπιάσεις! Οι γωνίες μου, γνωστές και ως contouring, έγιναν με το foundation σε μορφή στικ στην απόχρωση Indian Summer από την Beauty is Life (€33.00) και σβήστηκαν τέλεια και με  το πινέλο για φωτοσκιάσεις Moda Prismatic Contour 802 που βλέπεις εδώ (€10.99).

Και φυσικά, δεν έχω λάβει περισσότερες ερωτήσεις σε inbox στη ζωή μου από εκείνη τη μέρα. Και όλες αφορούσαν το glitter eyeliner που (Surprise! Surprise!) κορίτσια είναι sticker! Μάλιστα είναι super value for money αφού κοστίζουν €7.90. Τα παραγγέλνεις εδώ.

Τα τελευταία χρόνια τα φρύδια είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του! Και για να στο θέσω και αλλιώς: δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένο μακιγιάζ αν δεν έχεις τέλεια φρύδια. Στο beauty report μου με τα must have φυσικά και θα έβαζα το Brow Kit της Japonesque (€31.25), ένα σετ φρυδιών με όλα τα must have για τέλεια φρύδια και stencils για να πετύχεις το σχήμα που θες.

Το smokey ξέρω πως είναι all time classic επιλογή και ξέρω, επίσης, πως πολλές από εσάς θα το κάνετε για το ρεβεγιόν και τις επικείμενες εξόδους. Δύο προϊόντα που ανακάλυψα στο γιορτινό shooting είναι η ιριδίζουσα, σχεδόν wet σκιά Crystal 515 της Elegant (€22.93) που σβήνεται τέλεια με μολύβι και το σωστό πινέλο για smudging, καθώς επίσης και το eyeliner black 01 από την Beauty is Life (€22.61) που οριοθετεί το βλέμμα και μπορείς να το σετάρεις μόνο του με κόκκινο κραγιόν! Με ένα προϊόν διαφορετικά beauty looks!

Οι λάμψεις που βλέπεις στα ζυγωματικά των μοντέλων δεν μένουν πια μόνο εκεί! Μυστικό από τα backstage της δικής μας φωτογράφισης είναι ότι σε καθεμία από εμάς χρησιμοποιήθηκε η best seller πούδρα λάμψης Mary-Lou Manizer της The Balm (€21.02).

Η απόχρωση Kingdom 44C της Beauty is Life (€25.05) είναι best seller απόχρωση, κάτι που δεν γνώριζα αλλά μετά από την φωτογράφιση αυτή διαπίστωσα, μαζί και με όλους τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό! Είναι super ενυδατικό αλλά σταθερό ταυτόχρονα και είναι και το κόκκινο- πασπαρτού αφού ταιριάζει σε όλες. Last but not least: το πινέλα fan brush που βλέπεις εδώ (πινέλο- βεντάλια της Beauty is Life €42.34) με το οποίο καθαρίζεις την περιττή πούδρα, την σκιά που πέφτει και επίσης απλώνεις τέλεια τις λάμψεις στα ζυγωματικά σου!

Last but not least: αυτό το πινέλο σε σχήμα καρδιάς που μπήκε στην καρδιά μας για πολλούς λόγους: κοστίζει ελάχιστα (€7.99) και το περνάς πάνω από μια bronzing πούδρα για να κάνεις τα απαραίτητα κοψίματα. Λέγεται Moda Quick Contour 125 και μπορείς να το αποκτήσεις εδώ.

 

Read More

And More