5 glitter make up προϊόντα για εσένα και τις φίλες σου!

Αν γράψεις τη λέξη “Χριστούγεννα” στο google search του γυναικείου εγκέφαλου, στην πρώτη σελίδα θα σου κατεβάσει “άρθρα” για ανελέητο shopping πασπαλισμένο με τόνους glitter. Λάμψη! Όχι του Φώσκολου ή του Stephen King, αλλά η δική σου και η δική μου. Glitter στα μάτια, στα χείλη, στο σώμα… Glitter παντού, να πλαισιώνει και να εκφράζει την εορταστική σου διάθεση και προσωπικότητα. Κι αν είσαι καλό κορίτσι, θα σου δώσω και τα sos που θα πέσουν στο μακιγιάζ αυτές τις γιορτές. Πέντε προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις και θα σου αλλάξουν τη ζωή, τη μέρα, τη νύχτα, τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου, τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι… You, sparkling baby!

Πριν όμως από αυτό, θέλω να τσεκάρω αν είμαστε αρκετά φίλες ώστε να μοιραστώ τα μυστικά μου μαζί σου. Ακολουθούν μερικές κομβικές ερωτήσεις. Ψωνίζεις online; Αν απάντησες ναι, μπορείς να συνεχίσεις την ανάγνωση. Το πορτοφόλι σου είναι ψηφιακό; Έχεις δημιουργήσει το δικό σου wallet, baby; Oops! Πέσαμε σε χρονοδίνη…

Μια φορά κι έναν καιρό… υπήρχε το σταθερό τηλέφωνο. Δεν υπήρχε κινητό. Μόνο ακίνητο. Με καλώδιο. Δεν έβλεπες αναπάντητες. Δεν είχες αναγνώριση κλήσεων. Και άλλη μια φορά άλλον έναν καιρό… υπήρχε το πορτοφόλι. Με μετρητά. Πφφ… Get with the program, darling!

Επιστροφή στο παρόν. Το τηλέφωνό σου είναι κινητό και το πορτοφόλι σου ψηφιακό. Αν όχι, δημιούργησε το δικό σου wallet για να μπορέσω να συνεχίσω με τις εξελίξεις. Μετά λοιπόν ως γνήσιο σύγχρονο και προχωρημένο κορίτσι που είσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Masterpass.

Τι είναι αυτό; Είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard και λειτουργεί μέσω του καινούριου σου πορτοφολιού που λέγαμε παραπάνω. Αποθηκεύει όλα τα στοιχεία χρεώσης και παράδοσης σε ένα σημείο, λειτουργεί με όλες τις κάρτες συνεργαζόμενων τραπεζών και φυσικά προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής. Δεν είναι εποχές κουκλίτσα μου να κυκλοφορείς με μετρητά πάνω σου. Too risky!

Και τώρα, αφού κάναμε το απαραίτητο update στο σκληρό μας γυναικείο δίσκο, ας απολαύσουμε μερικά glitter “κλικ” που θα φέρουν στο σπίτι σου κουτάκια, δωράκια, για τον εαυτό σου, για τις φίλες σου με τα πιο glittery make up προϊόντα που θα τραβήξουν μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε σένα και σε εκείνες που δεν “το ‘χουν”!

Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου, όποια ώρα της μέρας ή της νύχτας θέλεις… ή εκμεταλλεύσου “εποικοδομητικά” το lunch break σου στο γραφείο για μερικές στιγμές ηδονής και ευτυχίας. Online Shoppiiiiing!!! Glitter shopping… αφού θα ξέρεις ήδη ότι είναι το must, η τάση -όπως θέλεις πες το, στο μακιγιάζ. Και κυρίως στο εορταστικό μακιγιάζ. Το Masterpass είναι εδώ για να σου προσφέρει ασφάλεια και ευκολία στο checkout κάθε αγοράς σου, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι με τη συνδεδεμένη συσκευή σου (κινητό, tablet, PC κλπ.). Ναι, έχω βγάλει το κινητό μου και έχω ψωνίσει περιμένοντας το λεωφορείο… Γιατί μπορώ!

BONUS TRACK!!!
Από τις 4 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2018, για κάθε αγορά άνω των €10 με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard μέσω Masterpass, σε όλα τα συνεργαζόμενα e-shops με το σήμα Masterpass, κερδίζετε €5 επιστροφή!

Κι αν αυτό δεν είναι ότι πιο …glitter έχεις ακούσει, τότε τι;

Your (and My) Shopping List!!!

1.Συλλεκτικό νεσεσέρ με τρία glitter, Snow Ball Mini Pigment And Glitter Kit, απόχρωση Gold της MAC
Μεταλλικές λάμψεις σε ασημί, χρυσό, μπρονζέ. Για τα μάτια σου… Για να δώσεις λάμψη στο βλέμμα σου… Για να ξεχωρίσεις. Αν ανήκεις στις πιο τολμηρές μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο προϊόν και στα χείλη. Ως βάση χρησιμοποιείς ένα κρεμώδες προϊόν (όπως με ενημέρωσε η beauty editor), ένα κραγιόν δηλαδή ή ένα lip balm και μετά περνάς μια στρώση glitter. Αν θέλεις και δύο εμένα δεν με πειράζει καθόλου.

2.Βερνίκι με glitter, απόχρωση The Living Daylights της OPI
Λαμπερό μανικιούρ σε μαύρο φόντο για να το σετάρεις με αρκετά look σου. Σημείωσε εδώ, πως τα αγόρια δίνουν μεγάλη σημασία στα περιποιημένα και ωραία άκρα οπότε καταλαβαίνεις…

3.Glitter ματιών, απόχρωση Chesnut της Make Me Up
Αν θέλεις κάτι “πιο”… δοκίμασε αυτό το κόκκινο. Edgy αποτέλεσμα που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα κι ένα total black look σε fashion statement.

4.Eyeliner Heavy Metal Glitter, απόχρωση Midnight της Urban Decay
Aν είσαι fan του eye liner, αυτό είναι που θέλεις να αγοράσεις ή να κάνεις δώρο στις φίλες σου. Μια μεταλλική γραμμή για υπογραμμισμένο, αιχμηρό βλέμμα… που θα σε βάλει σε υπέροχους μπελάδες. If you know what I mean… 😉

5.Συλλεκτικό αρωματικό σώματος με glitter No5 Fragments D’Or, Gold Fragments της Chanel
Και στο No5, το απόλυτο Νο5. Chanel baby! Για να δώσεις αυτή τη διακριτική, υπέροχη και κυρίως φινετσάτη γυαλάδα και λάμψη στο σώμα σου. Στα πόδια σου -για το μίνι. Στα χέρια σου -για τα αμάνικα. Στην πλάτη σου -για τα εξώπλατα. Στις ώμους -για τα στράπλες. Στο ντεκολτέ σου -για τα πάντα σου!

Φιλική συμβουλή!!! Όχι υπερβολές. Μην το παρακάνεις με το εορταστικό μακιγιάζ. Αν βάλεις glitter στα μάτια προσγείωσε τα χείλη σου. Αν βάλεις στα χείλη, προσγείωσε τα μάτια. Εκτός κι αν ανήκεις σε εκείνη την ιδιαίτερη κατηγορία των fashionistas που μπορούν να “φορέσουν” τα πάντα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Masterpass.gr και ανακαλύψτε όλα τα οφέλη του Masterpass™ για τις αγορές σας σε χιλιάδες e-shops, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Κάντε την εγγραφή σας στο ψηφιακό wallet της επιλογής σας και απολαύστε τις online αγορές σας με ασφάλεια και άνεση, με μερικά μόνο κλικ στη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς (checkout).

Read More

And More