Αποκλειστική συνέντευξη με τον Δημήτρη Γιαννέτο! Όλες οι λεπτομέρειες για το οσκαρικό look της Maria Menounos!

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δεν σε απογοητεύει ποτέ! Δεν σε απογοητεύει είτε πρόκειται να επιμεληθεί το beauty look της Maria Menounos για τα Όσκαρ είτε πρόκειται να του πάρεις συνέντευξη την στιγμή που εκείνος α) είναι στην άλλη άκρη του κόσμου β) έχει ξυπνήσει από τις πέντε το προηγούμενο πρωί και κοντεύει 24ωρο όρθιος.

https://www.instagram.com/p/BuSEkJkB1NO/

Αυτή η συνέντευξη, λοιπόν, έγινε λίγο μετά το τέλος του πάρτι που διοργανώνει το Vanity Fair αμέσως μετά τα Όσκαρ γιατί δεν γινόταν να μην μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες από το beauty look της Maria Menounos η οποία έμοιαζε να έχει ξεφύγει από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού. Ιδού, λοιπόν, τι μου είπε ο αγαπημένος Έλληνας beauty expert λίγο μετά την συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο Allure!

 

Η έμπνευση για τα μαλλιά

“Η Maria μου δίνει πάντα το ελεύθερο και αυτοσχεδιάζω! Είναι η μούσα μου! Έτσι, όταν αποφασίσαμε τι θα φορέσει το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι έμοιαζε με spring fairytale λόγω και του κίτρινου χρώματος και αμέσως σκέφτηκα τα μαλλιά που είχα δημιουργήσει για το couture show του Dior όταν ήμουν στην ομάδα του Guido Palau”.

Η διαδικασία και το… χαρτί κουζίνας

Για να πετύχει το συγκεκριμένο χτένισμα ο Δημήτρης Γιαννέτος χρησιμοποίησε μια πολύ ιδιαίτερη και εντυπωσιακή τεχνική με… χαρτί κουζίνας! Ο λόγος; Ιδού τι μου είπε: “Το συγκεκριμένο χτένισμα απαιτεί πολύ διαδικασία και, μάλιστα, μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία! Και αυτό γιατί θέλουμε το σπάσιμο να δείχνει φυσικό, σαν να έχουν στεγνώσει τα μαλλιά στον αέρα και όχι σαν να έχουμε χρησιμοποιήσει ψαλίδι, πιστολάκι ή ρόλεϊ. Αυτός ήταν και ο λόγος που χρησιμοποίησα χαρτί κουζίνας! Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να πετύχεις αυτό το εφέ. Προετοίμασα, λοιπόν, όλα τα μαλλιά τυλίγοντάς τα με χαρτί κουζίνας, μετά τα στέγνωσα και στη συνέχεια έκανα δύο πολύ όμορφες πλεξίδες γιατί ήθελα να μοιάζει σαν ένα κορίτσι που βγήκε από fairytale. Έπειτα, πήρα δύο στέκες τις οποίες ουσιαστικά τις έκοψα στη μέση και τα τοποθέτησα από τη μια και από την άλλη μεριά της πλεξίδας.

Το μακιγιάζ της Maria Menounos

Όσον αφορά το μακιγιάζ της Maria Menounos, ο Δημήτρης Γιαννέτος κινήθηκε στην ίδια λογική του effortless και παραμυθένιου ταυτόχρονα beauty look. “Το μακιγιάζ ήθελα να κινηθεί επίσης σε αυτή τη λογική του spring fairytale και γι’αυτό χρησιμοποίησα αποχρώσεις ροδακινί, αποχρώσεις που έχει το ηλιοβασίλεμα, αλλά όλες πολύ φυσικά τοποθετημένες πάνω της!”

Πάτησε play παρακάτω για να δεις το βίντεο της προετοιμασίας της Maria Menounos!

Read More

And More