Avon και Jumbo μαζί ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μάθε λεπτομέρειες!

Ο μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού συνεχίζεται. Μαζί και οι δράσεις των εταιριών που φροντίζουν για την υγεία μας. Και η Avon είναι μια από αυτές!

Με αφορμή, λοιπόν, τον Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης για την Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, η Avon και τα Jumbo ενώνουν τις δυνάμεις τους, οργανώνοντας 81 ενημερωτικές εκδηλώσεις σε καταστήματα Jumbo όλη την Ελλάδα.
Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου, μέσω διανομής ενημερωτικού υλικού για την πρόληψη, την αυτοεξέταση, αλλά και τους τρόπους που μπορεί κανείς να συνεισφέρει στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!
Η Avon, σύμμαχος των γυναικών, έχει προσφέρει παγκοσμίως περισσότερα από 850.000.000 δολάρια για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ασθένειας. Στην Ελλάδα, η δράση της εστιάζεται στη συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και στη χρηματοδότηση της κινητής μονάδας μαστογράφου, η οποία από το 2010 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 13.000 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα, μέσω της πώλησης ειδικών προϊόντων.
Τα καταστήματα Jumbo στηρίζουν έμπρακτα την Εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού και λαμβάνοντας υπόψη το ευρύ ηλικιακό φάσμα των πελατών τους, δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να ενημερωθεί για μια από τις πιο σοβαρές γυναικείες ασθένειες, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην πρόληψή της.

Σημείωσε ότι στις ενέργειες συμμετέχουν τα καταστήματα:
– Βάρη
– Νίκαια
– Ρέντης
– Θεσ/νικη Πύλαια
– Αγρίνιο
– Γιαννιτσά
– Αλεξανδρούπολη
– Κέρκυρα

Σε επιλεγμένες μέρες όλο τον Οκτώβριο

Read More

And More