Αυτά είναι τα καλλυντικά που χρησιμοποίησαν οι Άγγελοι της Victoria Secret στο αεροπλάνο!

Χθες το βράδυ οι ‘Αγγελοι της Victoria Secret μπήκαν όλες μαζί σε ένα αεροπλάνο και πέταξαν από την Αμερική στο Παρίσι όπου από μέρα σε μέρα θα γίνει το show. Στην πτήση, εκτός από μια στρατιά από Αγγέλους, βρέθηκαν και μερικές πολύ, πολύ τυχερές beauty editors όπως η Jessica Chia του αμερικάνικου Allure (κύματα ζήλιας!).

Η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στο αεροπλάνο ταξίδευε η make up artist Colleen Creighton στην οποία πήγαιναν οι Άγγελοι όταν ήθελαν ένα ρετούς. Τα προϊόντα με τα οποία γίνονταν το μακιγιάζ τους σε μερικά πολύ απλά βήματα ήταν τα εξής: (1) Tom Ford Bronze Moisturizer σε όλο το πρόσωπο για ενυδάτωση κι ένα touch ηλιοκαμένης όψης (θα το βρεις στο attica), το (2) Laura Mercier Foundation Primer- Hydrating που κάνει τέλειο blur και καλύπτει τις ατέλειες σαν να έχεις περάσει το πρόσωπό σου από φίλτρο του instagram (θα το βρεις στο attica) και τα (3) RMS Living Luminizer στα ζυγωματικά και στο κέντρο του άνω και κάτω βλεφάρου. Το συγκεκριμένο προϊόν δεν υπάρχει στην Ελλάδα αλλά το εντοπίσαμε online εδώ.

Αλήθεια, έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Ορκίζομαι σε αυτό της Laura Mercier! Το ότι το χρησιμοποιούν οι Άγγελοι της Victoria Secret είναι ένας ακόμη λόγος να το αποκτήσεις!

Read More

And More