Αυτό είναι το κερί που θέλουμε για το σπίτι μας!

Ένα από τα πράγματα με τα οποία έχω εμμονή: κεριά για το σπίτι. Πιο συγκεκριμένα: Diptyque κεριά για το σπίτι τα οποία αφού τα κάψεις μεταμορφώνονται σε υπερφανταστικές θήκες για πινέλα ή για κάκτους ή/και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς ή να δεις ρίχνοντας μια ματιά παρακάτω.

Αν στα παραπάνω αναγνώρισες κάτι από τον εαυτό σου τότε σημείωσε αυτό το λανσάρισμα- κερί που πρέπει να βάλεις στη λίστα των αγορών σου: το L’Elide είναι το ολοκαίνουργιο κερί που έρχεται από την Diptyque και έχει ένα από τα ωραιότερα δοχεία που έχουμε δει ποτέ!

Εμπνευσμένο από το απομεσήμερο ενός Φαύνου (μία καλοκάγαθη θεότητα γνωστή ως ο θεός των κοπαδιών και των βοσκών) αναπαράγει τις πιο βασικές από τις βουκολικές-πράσινες-εσπερίδες νότες του:
– Φλούδα από νεράντζι
– Άφθονη άγρια λεβάντα
– Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
– Και σανταλόξυλο για να λειάνει τις αιχμές.
Σε αντίθεση με το εκθαμβωτικό αυτό άρωμα , το δοχείο που το προστατεύει είναι ένας ματ, μαύρος μυστηριώδης καολίνης διακοσμημένος με το πρόσωπο του θεού Πανός με τον οποίο ο Desmond είχε εμμονή. Από την πένα του Desmond γεννήθηκαν πολλά σκίτσα του, τα οποία χρησιμοποιούσε συχνά για να εικονογραφεί τις απλές ετικέτες του brand. Ανάμεσά τους κι εκείνες, που, όπως αυτές εδώ, εγγράφουν το όνομα της μάρκας σε μορφή ανεστραμμένου τριγώνου.

https://www.instagram.com/p/BiG4dB0AXMI/?hl=el&taken-by=berenata

Το κερί κοστίζει €65.00 και θα το βρεις στα καταστήματα από τον Σεπτέμβριο.

 

Read More

And More