Αυτό είναι το επόμενο αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να αποκτήσουμε σύμφωνα με το τελευταίο show του οίκου Jacquemus!

Λίγες ώρες πριν ο οίκος Jacquemus έδωσε ένα υπέροχο show σε ένα ονειρεμένο location μια ώρα έξω από το Παρίσι. Το show που είχε το όνομα L’Amour και στόχο είχε να δείξει πώς η αγάπη μπορεί να κυριαρχήσει ακόμη και αν υπάρχει απόσταση, ήταν θεαματικό.

Κάνοντας focus στο μακιγιάζ, τα μοντέλα ήταν όλα μακιγιαρισμένα με έναν effortless και απόλυτα φυσικό τρόπο, τα φρύδια τους ήταν χτενισμένα ανοδικά ενώ ένα κρεμώδες blush τοποθετήθηκε ακριβώς πάνω στα μήλα για να δώσει αυτή την αίσθηση της υγείας.

Όσο για τα μαλλιά, ο οίκος μας μύησε σε ένα χτένισμα που δίνει στιλ χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και πρόκειται για αυτό το top knot που μπορείς να σταθεροποιήσεις είτε με ένα λαστιχάκι είτε με ένα hair accessory, αυτό το οποίο θα δεις παρακάτω και που πρόκειται για την επόμενη must αγορά!

Παρακάτω, διάφορες εκδοχές του ίδιου χτενίσματος για να το αντιγράψεις, αλλά προτού ξεκινήσεις ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών σου με dry shampoo ώστε να δώσεις αυτή την ατημέλητη αίσθηση αλλά και για να τα κάνεις πιο εύπλαστα.

Read More

And More