Η Chrissy Teigen έκοψε τα μαλλιά της για τα Grammy!

Υπάρχει αυτός ο κανόνας: αν σκέφτεσαι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, κράτησε αυτή την αλλαγή και καν’την με αφορμή ένα μεγάλο red carpet event. Αυτός ο κανόνας, βεβαίως, ισχύει αν είσαι διάσημη όπως η Chrissy Teigen. Σε κάθε άλλη περίπτωση (και θα δανειστώ το εξής διάσημο μότο): just do it!

Επανέρχομαι στην Chrissy Teigen: η ίδια πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί ανέβασε ένα βίντεο στο instagram της στο οποίο τρώει burger και πίνει αναψυκτικό πριν τα Grammy. Εκεί, η Jen Atkin χτενίζει τα μαλλιά της τα οποία είναι εμφανώς πιο κοντά σε σχέση με το μήκος στο οποίο μας έχει συνηθίσει.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, η Jen Atkin ανέβασε ένα story στο οποίο μας ρωτούσε αν μας αρέσουν τα καρέ και έπειτα έδειχνε ένα ψαλίδι έτοιμο να κόψει κάποιας τα καστανά μαλλιά. Αυτή η κάποια αποδείχτηκε πως ήταν η Chrissy Teigen και ιδού το ολοκαίνουργιο κούρεμά της, όπως το είδαμε πρώτη φορά στα Emmy Awards!

mama and her baby boy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen) στις

Τέλειο haircut που σε κάνει να θες να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο και εξίσου τέλειο μακιγιάζ που ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν τα social και η Mary Philips κι έτσι ξέρουμε ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για να εξασφαλίσουν αυτό το τόσο λαμπερό αποτέλεσμα!

 

Read More

And More