Η Diptyque λανσάρει ένα νέο συλλεκτικό κερί!

Μια από τις μεγαλύτερες beauty απολαύσεις μου είναι επιστρέφοντας σπίτι να βάζω μάσκα στο πρόσωπό μου, να ανάβω κεριά και να διαβάζω βιβλίο. Σε αυτό το post θέλω να κάνουμε focus στα κεριά στα οποία έχω τεράστια αδυναμία και μόνο αν τα βάλεις στη ζωή σου μπορείς να καταλάβεις τι έχανες οοοοολα αυτά τα χρόνια. Και πιο συγκεκριμένα για ένα ολοκαίνουργιο συλλεκτικό κερί από την Diptyque.

Πρόκειται για το Rose Delight το οποίο είναι limited edition και δημιουργήθηκε με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο. Το συγκεκριμένο κερί αντλεί την έμπνευσή του από την Ανατολή, μυρίζει τριαντάφυλλο και λουκούμι (τι πιο… ανατολίτικο) και έχει τέλειο βαζάκι το οποίο εννοείται πως μετά κρατάς και μεταμορφώνεται σε τέλεια θήκη για τα πινέλα σου! Το βαζάκι είναι σχεδιασμένο από την ανερχόμενη graphic designer, Leslie David, το κερί έρχεται σε δύο εκδοχές, 70 και 190 γραμμάρια και κοστίζει αντίστοιχα 30 και 60 ευρώ και θα το βρεις ήδη στο attica.

Και για το τέλος, μια όμορφη ιστορία που έμαθα από το Δελτίο Τύπου του Rose Delight: το παραδοσιακό τούρκικο λουκούμι (κάπως έτσι μυρίζει και το κερί) αποτελούσε ένα σύμβολο αγάπης μεταξύ των ερωτευμένων ζευγαριών αφού το αντάλλαζαν μεταξύ τους τυλιγμένο σε μικρά μαντηλάκια. Άρα, αυτό τιο κερί είναι ένα τέλεια καμουφλαρισμένο δώρο για ερωτευμένους!

Read More

And More