Για 1 μήνα η Garnier μας χτενίζει δωρεάν χωρίς ραντεβού! Μάθε περισσότερα!

Φυσικά και θα ήθελα να με χτενίζει κάποιος επαγγελματίας κάθε φορά πριν βγω και δεν είμαι η μόνη! Από την άλλη, τα έξοδα για ένα χτένισμα αν τα πολλαπλασιάσεις επί τις φορές που θα επισκεφτείς το κομμωτήριο- ειδικά αν είσαι party animal- είναι τεράστια!

Αν, όμως, σου έλεγαν ότι μπορείς να έχεις δωρεάν χτένισμα πριν την βραδινή σου έξοδο, χωρίς να κλείσεις ραντεβού και το κυριότερο χωρίς να ανοίξεις το πορτοφόλι σου για να πληρώσεις φεύγοντας πώς θα αντιδρούσες;

Όχι, δεν πρόκειται για υποθετικό σενάριο αλλά για την πραγματικότητα της Garnier! Η Garnier από σήμερα λειτουργεί το Atelier Garnier Fructis, ένα κομμωτήριο στην Ιερά Οδό 38 στο Γκάζι, σε μια από τις πιο hot περιοχές της Αθήνας.

Σε έναν πολύ stylish χώρο θα σε περιμένουν σήμερα και για έναν ολόκληρο μήνα δεκάδες ειδικοί για να σου κάνουν το πιο in fashion χτένισμα ever! Εκεί θα βρεις και τον αγαπημένο μας Νικόλα Βιλλιώτη, official hair stylist της Garnier (δες εδώ ένα look που μας έδειξε ο Νικόλας την προηγούμενη σεζόν. Μπορείς να το κάνεις και τώρα).

Το κομμωτήριο λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από το τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Σήμερα (εντελώς τυχαία;) έχω ραντεβού στο Γκάζι. Κι εννοείται πώς προηγουμένως θα περάσω από το κομμωτήριο της Garnier! Εσύ; Θα παλεύεις μόνη σου με το πιστολάκι;

Εδώ ο Νικόλας Βιλλιώτης με την Έλλη Κοκκίνου την βραδιά των εγκαινίων στο Atelier Garnier Fructis. Μην το χάσεις!

Read More

And More