H Shay Mitchell υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για το 2017!

Το χαρακτηριστικό της Emily Fields (την υποδύεται η Shay Mitchell) του Pretty Little Liars είναι τα πολύ μακριά, καστανά μαλλιά της. Και όταν ένας άνθρωπος- ρόλος έχει ένα signature στοιχείο πάνω του φροντίζει να μην αλλάζει τίποτα. Γιατί κάποιες φορές υπάρχουν συμβόλαια και ρήτρα γι’αυτό.

Έτσι, λοιπόν, θεωρητικά και η Shay Mitchell δεν μπορεί να πολυκάνει πράγματα σε σχέση με τα μαλλιά της. Εκτός αν… εκτός αν φοράει περούκες! Αυτό ισχυρίστηκε και τo Refinery29 για το ολοκαίνουριοο κούρεμά της που κάποιοι λένε πως είναι περούκα. Αλλά είτε είναι περούκα είτε όχι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το νέο look της Shay Mitchell θα είναι η huge τάση στα μαλλιά το 2017! Και το λέει ο Chris Appleton που είναι 1. υπεύθυνος γι’αυτά τα μαλλιά (ακόμη και αν πρόκειται για περούκα) 2. κομμωτής πολλών stars όπως JLO- Kim Kardashian- Ariana Grande- δεν χρειάζεται να πω άλλα!

Ποιο είναι αυτό το κούρεμα;


Το κούρεμα περιγράφεται ως power bob και όπως είπε ο ίδιος δεν μιλάμε για ένα καρέ όπως της Victoria Beckham των 90’s αλλά ένα καρέ που να έχει κίνηση και ντεγκρανταρίσματα στο τελείωμα.

Πάντως, από το γεγονός και μόνο ότι μέσα σε ένα 24ωρο είδαμε και την Selena Gomez με καρέ τότε ναι, μιλάμε για huge τάση!

Read More

And More