Γιορτή της μητέρας: 5 beauty δώρα που η μαμά σου σίγουρα θα λατρέψει (όποιο κι αν επιλέξεις)!

Αυτή την Κυριακή είναι η γιορτή της μητέρας. Ή, μάλλον, θα είναι μια πολύ διαφορετική γιορτή της μητέρας αφού δεν θα αγκαλιάσεις και δεν θα φιλήσεις τη μαμά σου όπως θα ήθελες να κάνεις, αλλά μπορείς να της δείξεις την αγάπη σου (για μια ακόμη φορά!) με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και να της φτιάξεις την διάθεση κάνοντάς της ένα δώρο. Κι επειδή τα beauty δώρα είναι πάντα η τέλεια λύση για τις κοκέτες μαμάδες μας (ακόμη και αν δεν ανήκει η δική σου σε αυτή την κατηγορία, ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε ένα set καλλυντικών;) παρακάτω συγκεντρώσαμε εκείνα τα πέντε που κάθε μαμά θα λατρέψει. Για να μην χαθείς σε εκατοντάδες προτάσεις…

Super Restorative Value Pack, Clarins, €118.00. Μια από τις βασικότερες έννοιες σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι η έλλειψη ελαστικότητας και πυκνότητας της επιδερμίδας και είναι σίγουρα κάτι που απασχολεί τις μαμάδες! Αυτό το σετ περιέχει τρία must have που στόχο έχουν την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. Πιο συγκεκριμένα, εδώ θα βρεις τα εξής: 1) 50ml Super Restorative Day all skin types: Η πιο πλήρης περιποίηση αναδόμησης για γυναίκες που τις απασχολεί η έλλειψη πυκνότητας και η έλλειψη ελαστικότητας. 2) 30ml Gentle Foaming Cleanser: Ένα αφρώδες προϊόν καθαρισμού, που δεν ξηραίνει το δέρμα και 3) 15ml Super Restorative Night all skin types: Η κρέμα νυκτός που αναδομεί το πρόσωπο και το κάνει να δείχνει πιο γεμάτο ενώ παράλληλα μειώνει τις κηλίδες.

 

 

 Queen Bee Holistic Age Defense Cream Light Texture + ΔΩΡΟ Holistic Age Defense Night Cream & Holistic Age Defense Serum, Apivita, €85.70. Lifting, μείωση Ρυτίδων, σύσφιξη, ομοιόμορφος χρωματικός τόνος, λάμψη, ενυδάτωση ή αλλιώς όλα όσα απασχολούν τις μεγαλύτερες ηλικίες σε αυτό το σετ με το τέλειο νεσεσέρ το οποίο περιλαμβάνει την κρέμα ημέρας Queen Bee Holistic Age Defense Light Texture 50ml , το αντίστοιχο serum 10ml  και την Night Cream 15ml. Βασικό συστατικό και των τριών προϊόντων, μεταξύ πολλών άλλων, είναι ο ελληνικός βασιλικός πολτός που επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Διφασικό booster με βιταμίνη C Άγριο Τριαντάφυλλο, Korres, €35.90. Σαν ένα… beauty μπουκέτο με τριαντάφυλλα αυτό το διφασικό booster θα γίνει το νέο αγαπημένο προϊόν (και) της μαμάς σου. Περιέχει 15% Super Vitamin C για ορατή βελτίωση σε ρυτίδες, κηλίδες και θαμπή, κουρασμένη όψη και τα αποτελέσματα από την χρήση του είναι και άμεσα και μακροπρόθεσμα: λάμψη από την πρώτη στιγμή που αυτό το μαγικό προϊόν έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα σου και σταδιακή μείωση των πανάδων. Bonus info: η καρδιά στη συσκευασία θα δείξει όλη την αγάπη σου!

Laneige  Kit Routine Hydration, Sephora, €20.40. Ήξερες ότι μεγαλώνοντας οι σμηγματογόνοι αδένες σταματούν να παράγουν τόσο σμήγμα; Αυτός είναι και ο λόγος που οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουν τόση ανάγκη από ενυδάτωση! Η συγκεκριμένη σειρά είναι μια πλήρης σειρά ενυδάτωσης! Το σετ περιέχει ένα ενυδατικό αφρώδες καθαριστικό 30 ml, μια τονωτική λοσιόν 50 ml, έναν ενυδατικό ορό 10 ml, μία ενυδατική κρέμα 10 ml και μία ενυδατική μάσκα νυκτός 15 ml.

Almond manciure set, The Body Shop, €27.00. Αυτές τις μέρες της καραντίνας ανακαλύψαμε πόσο χαλαρωτικά είναι τα DIY manicure! Αυτό το σετ μανικιούρ περιέχει μέσα όλα τα απαραίτητα για να βοηθήσεις και τη μαμά σου να το διαπιστώσει! Το δώρο αποτελείται από μία λίμα νυχιών, την ενυδατική κρέμα χεριών μας Almond, το θρεπτικό Hand & Nail Butter και το ενυδατικό μας έλαιο σε μορφή στυλό. Όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με βιολογικό αμυγδαλέλαιο που θα δώσει στα χέρια της μαμάς σου το πιο smooth αποτέλεσμα που είχε ποτέ!

 

Read More

And More