Η Charlize Theron έκανε το πιο iconic κούρεμα των 90’s! Μαντεύεις ποιο είναι;

Η Charlize Theron είναι στο μυαλό μας καταχωρημένη με ένα συγκεκριμένο, signature hair look: ξανθό καρέ. Αλλά να που η ίδια εδώ και κάμποσο καιρό έχει βάψει τα μαλλιά της καστανά και αργότερα έκανε και baby bangs (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ). Άρα τα μαλλιά της δεν είναι τόσο signature όσο νομίζουμε. Και τώρα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα αφού μόλις υιοθέτησε το πιο χαρακτηριστικό κούρεμα των 90’s! Πηγαίνει κάπου το μυαλό σου;

Η Charlize Theron έκανε… bowl cut και το επικοινώνησε η ίδια μέσω του instagram της γράφοντας “She is back!” και βάζοντας hashtag το #fast9 πράγμα που μας έκανε να καταλήξουμε στο πιο αυτονόητο συμπέρασμα: η Charlize Theron έκοψε τα μαλλιά της για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας Fast & Furious.

Fun fact για το συγκεκριμένο κούρεμα: θυμίζει το εφέ που κάνουν τα μαλλιά όταν έχεις βάλει στο κεφάλι σου ένα μπολ και σε έχουν κουρέψει περιμετρικά, εξού και το όνομά του.

Όχι-τόσο-fun αλλά-σίγουρα-fact 2: Μερικά από τα μεγαλύτερα icons των 90’s είχαν αυτά τα μαλλιά! Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Linda Evangelista φυ-σι-κά! Παρακάτω στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue.

 



Read More

And More