Η Diptyque κυκλοφόρησε σειρά περιποίησης προσώπου!

Η Diptyque είναι από εκείνα τα exclusive brands με το πολύ ψαγμένο κοινό. Και αν ανήκεις σε αυτό σίγουρα θα έχεις αγοράσει κάποιο Diptyque άρωμα ή ένα κερί. Και σίγουρα θα έχει φτάσει στα αυτιά σου το νέο ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει σειρά περιποίησης προσώπου!

Surprise! Surprise! Η σειρά κυκλοφόρησε, μας παρουσιάστηκε και παρακάτω σου έχουμε το review των προϊόντων που μας ενθουσίασαν περισσότερο (στο σύνολό τους η σειρά αποτελείται από πέντε προϊόντα και εκτός από αυτά που θα δεις παρακάτω μια ενυδατική και μια μάσκα αργίλου):

EAU INFUSEE
INFUSED FACIAL WATER


ΡΟΛΟΣ
: Ευεργετικό νερό που καταπραΰνει, ενυδατώνει και προετοιμάζει το δέρμα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αναζωογονεί και τονώνει, αποκαλύπτει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και βελτιστοποιεί την ενυδατική δράση της κρέμας.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Μούσκεψε λίγο βαμβάκι ή ψέκαψε λίγη ποσότητα στη μια παλάμη και με τα δάχτυλα ταμπόναρε απαλά όλο το πρόσωπο.
ΧΡΗΣΗ: Χρησιμοποίησέ το πρωί για να ξυπνήσεις την επιδερμίδα σου και το βράδυ για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα μετά το ντεμακιγιάζ.

POMMADE DEMAQUILLANTE
NOURISHING CLEANSING BALM

ΡΟΛΟΣ: Αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και θρέφει το δέρμα χάρη στα πλούσια συστατικά του.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αφαιρεί απαλά ακόμα και το πιο βαρύ μακιγιάζ προσώπου και ματιών, ενώ παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα. Αφήνει το δέρμα καθαρό, λαμπερό με αίσθηση απαλότητας και βελούδινη υφή. Η μοναδική του σύνθεση μεταμορφώνεται σε 3 βήματα για μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.
ΧΡΗΣΗ: Χρησιμοποίησέ το καθημερινά το πρωί ή και το βράδυ σε πρόσωπο και μάτια.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Εφάρμοσε αρχικά μία μικρή ποσότητα με τη σπάτουλα σε στεγνή επιδερμίδα. Το balm-κερί μεταμορφώνεται σε λάδι το οποίο απλώνεται εύκολα σε όλο το πρόσωπο. Πέρασε απαλά πάνω από τις βλεφαρίδες σου για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ. Αφαίρεσε με βαμβάκι το μακιγιάζ των ματιών και ξέπλυνε το πρόσωπο με χλιαρό νερό η σκούπισε με βρεγμένο μαλακό ύφασμα.

Στο Berenata’s World μπορείς να δεις και το τρίτο προϊόν έ-κπλη-ξη!

Read More

And More