Η Drew Barrymore κούρεψε τα μαλλιά της. Αλλά δεν θα πιστεύεις τον λόγο!

Η Drew Barrymore κούρεψε τα μαλλιά της. Αλλά δεν θα πιστεύεις τον λόγο! | tlife.gr

Ο λόγος που μια γυναίκα κόβει τα μαλλιά της κρύβει πολλές φορές κάτι περισσότερο από το απλό «θέλω να ανανεωθώ». Η Coco Chanel είχε πει πως μια γυναίκα που αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Από την άλλη υπάρχει και το heartbreak haircut, ένας κοινώς αποδεκτός beauty όρος, που θέλει να αλλάζουμε τα μαλλιά μας μετά από χωρισμό ή όταν έχουμε πληγωθεί συναισθηματικά (δεν θέλω να θυμάμαι καν εκείνη τη φορά που σχεδόν τα ξύρισα!

Αλλά θα περίμενε κανείς ότι τέτοιοι λόγοι αφορούν κάτι κορίτσια κανονικά σαν εμάς και πως οι χολιγουντιανοί stars αλλάζουν μαλλιά μόνο για να πρωταγωνιστήσουν σε μια ταινία. Λάθος και η Drew Barrymore (που είναι αγαπημένη μας έτσι κι αλλιώς αλλά που μετά από αυτό έγινε και πιο, πιο αγαπημένη!) το επιβεβαιώνει.

Η ίδια μερικές ώρες πριν έκοψε τα μαλλιά της. Αλλά περισσότερο από την ίδια την αλλαγή περισσότερο ενδιαφέρον έχει γιατί το έκανε! Να, λοιπόν, τι έγραψε στο instagram της….

«Αυτοί που μισούν θα εξακολουθούν να μισούν! Χθες είδα σε post μου στο instagram σχόλια που ήταν πολύ σκληρά και κακόβουλα. Με πίκραναν πολύ αυτά τα σχόλια. Και ξέρετε τι κάνουν οι γυναίκες όταν πικραίνονται; Σηκώνονται ξανά! Κανόνισε ένα κούρεμα! Βάλε ένα κραγιόν και αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις καλύτερα να μην πεις τίποτα! Σε ευχαριστώ πολύ (σ.σ. αναφέρεται στον κομμωτή της) που με βοήθησες να σηκωθώ και περισσότερο που με έκανες να νιώθω όμορφη. Η ομορφιά κρύβεται μέσα μας αλλά το να δείχνεις λίγη αγάπη και φροντίδα στην εξωτερική σου εμφάνιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!».

Σε ευχαριστούμε Drew Barrymore που για μια ακόμη φορά μας επιβεβαιώσες γιατί είσαι η αγαπημένη μας. Και οπωσδήποτε κρατάμε αυτό: αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα!

READ more