Η Miley Cyrus έκανε το πιο cool κούρεμα της σεζόν!

Πριν μερικές μέρες σου γράψαμε εδώ ότι η Miley Cyrus είχε ένα ολοκαίνουργιο κούρεμα από… τα χέρια της μαμάς της και πως ανυπομονούσαμε να δούμε το αποτέλεσμα. Λοιπόν, η Miley Cyrus μας έκανε την χάρη και ανέβασε την selfie για να μας δείξει το τελικό αποτέλεσμα και το νέο της κούρεμα το οποίο είναι πολύ stylish.

https://www.instagram.com/p/B5PfrU6ox8z/

Για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι, τα πράγματα με το κούρεμα της μαμάς της δεν πήγαν και τόσο καλά κι έτσι η Miley Cyrus απευθύνθηκε σε μια hair expert για να της δώσει το τέλειο κούρεμα. Όπως και έγινε από τα χέρια της Sally Hershberger με το αποτέλεσμα να είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω!

“Η Miley ήθελε ένα πιο punk look. Ήθελε κάτι περισσότερο edgy. Κάναμε ένα μοντέρνο mullet με το οποίο μπορεί να παίξει κάνοντας διαφορετικά hair styling: από sleek μέχρι κυματιστό και messy!”, είπε η προσωπική της hair stylist στο E! News. Πώς σου φαίνεται το αποτέλεσμα; Πάντως, αποδεικνύεται πως το mullet είναι big thing στα μαλλιά αφού βλέπουμε πολλές διάφορες να το υποστηρίζουν τελευταία! Εσύ θα το τολμούσες;

 

Read More

And More