Η Nicole Kidman αντέγραψε την Kate Middleton στις Χρυσές Σφαίρες!

Λίγες ώρες πριν η Nicole Kidman εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes έχοντας το look που λίγο- πολύ μας έχει συνηθίσει: λαμπερή επιδερμίδα, ροδαλά μάγουλα, πιασμένα μαλλιά. Ωστόσο, όταν γύρισε πλάτη στους φωτογράφους αποκαλύφθηκε εκείνη η λεπτομέρεια που μπορεί να προδίδει πως η Nicole Kidman είναι fan της βασιλικής οικογένειας.

Ο λόγος; Το χαμηλό της πιάσιμο είχε πλαισιωθεί από έναν βελούδινο φιόγκο- ένα hair accessory που έχει αγαπήσει τόσο πολύ η Kate Middleton ώστε όταν σκεφτόμαστε “βελούδινο φιόγκο” το μυαλό μας πάει συνειρμικά σε εκείνη!

Το συγκεκριμένο hair look, ωστόσο, μπορεί να μαρτυρά και κάτι ακόμη: πως η κορδέλα στα μαλλιά είναι big thing και καλό είναι να την υιοθετήσεις και εσύ!

Μερικές πρόχειρες ερωτήσεις που είμαστε σίγουρες ότι σκέφτεσαι: πού θα βρω έναν τέτοιο βελούδινο φιόγκο; Σε καταστήματα με είδη ραπτικής θα βρεις άπειρα μεγέθη που μπορείς να πάρεις με το μέτρο. Και το κυριότερο; Σου κοστίζουν ελάχιστα! Ερώτηση νούμερο δύο: πώς το φοράω στα μαλλιά μου; Κάνε κλικ εδώ και δες το how to! Έχουμε πολλούς τρόπους συγκεντρωμένους, πέρα από τον… ενδεδειγμένο βασιλικό!

 

Read More

And More