Η τεράστια beauty ανατροπή που έγινε στο show της Victoria Secret!

Θα χρησιμοποιήσω μια φράση που δεν μου αρέσει να την λέω αλλά να… στο είχαμε πει εδώ πως η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά είναι το individuality. Εν συντομία: τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της ομορφιάς έχει ως στόχο να τονίσει την διαφορετικότητα του κάθε ατόμου με αποτέλεσμα σε κάθε show να μην υπάρχει ένα και μόνο beauty look, ένα και μόνο χτένισμα για όλα τα μοντέλα. Όμως, όταν πληκτρολογούσα αυτές τις γραμμές δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι αυτό θα έβρισκε πρακτική εφαρμογή και στους Αγγέλους της Victoria Secret. Θέλω να πω, όταν σκεφτόμαστε τους Αγγέλους, σκεφτόμαστε μακριά, υπέροχα μαλλιά με glossy κυματισμούς (τα σώματά τους θα υποκριθώ πως με αφήνουν παγερά αδιάφορη!).

Και να που συνέβη: στο show της Victoria Secret που έγινε το πριν λίγες ώρες κάποιοι Άγγελοι περπάτησαν χωρίς τα extensions τους, με τα κοντά μαλλιά τους και το buzz κούρεμά τους (είναι αυτά τα σχεδόν ξυρισμένα μαλλιά). Για το συγκεκριμένο beauty φαινόμενο (διότι περί αυτού πρόκειται!) η hair stylist των Αγγέλων και δημιουργός του beachwaver, Sarah Potempa, είπε: “Θέλουμε να τονίσουμε την φυσική ομορφιά κάθε Αγγέλου ξεχωριστά. Κάποια κορίτσια με πιο κοντά μαλλιά θα περπατήσουν στην πασαρέλα με τα φυσικά τους μαλλιά. Είναι 51 γυναίκες και θέλουμε όλες τους να νιώσουν πολύ όμορφα με τον εαυτό τους!”.

Dilone: μας αρέσει πολύ το pixie cut της που συνήθως το έχει σγουρό. Για το show της Victoria Secret, όμως, η πρέσα έκανε άριστα τη δουλειά της και το αποτέλεσμα μας άρεσε εξίσου!

Maria Borges: δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το μοντέλο στο show της Victoria Secret με αυτά τα μαλλιά! Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι, πρώτη φορά εκπροσωπώντας τις γυναίκες με afro μαλλιά.
Alanna Arrington: τα μαλλιά αυτού του μοντέλου ήταν το μεγαλύτερο hair trend για το 2016 και θα ήταν έγκλημα να της τα ισιώσουν! Οπότε σοφά έπραξαν και τα διατήρησαν ίσια!
Jourdana Phillips: bleached ropped hair. Ένα πολύ sexy και χαρακτηριστικό κούρεμα που δεν πρέπει να αλλοιώσεις!
Harieth Paul: ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας buzz cut Angels, ένα ακόμη κούρεμα που έγινε τάση μέσα στην χρονιά που αφήνουμε πίσω μας!
Kendall Jenner: ενώ πέρυσι η Kendall περπάτησε στο catwalk των Αγγέλων φορώντας extensions ώστε να είναι τα μαλλιά της πιο μακριά και κυματιστά, φέτος το look ήταν εντελώς διαφορετικό!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι φέτος κάθε άγγελος είχε και άλλα μαλλιά; Σου αρέσει που τονίζονται τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου ή δεν θέλεις να πειραχτεί τίποτα από το signature beauty look των Αγγέλων;

Read More

And More