Site icon TLIFE

Kate Middleton: επτά χρόνια μετά αποκαλύφθηκε ότι άλλαξε νυφικό χτένισμα τελευταία στιγμή!

Στο μυαλό μας η Meghan Markle είναι η επαναστάτρια και η Kate Middleton η αγαπημένη της βασίλισσας. Ακριβώς γιατί είναι πάντα πειθαρχημένη, οι δημόσιες εμφανίσεις της σωστά μελετημένες και δεν έχει προκαλέσει ποτέ τα ΜΜΕ με… μερικές τρίχες που μπορεί να πετούν άτακτα δεξιά και αριστερά πηγαίνοντας ενάντια στο βασιλικό πρωτόκολλο.

Όλα αυτά, βεβαίως, συμβαίνουν στο δικό μας μυαλό καθώς, όπως αποδείχτηκε, και η Kate Middleton έχει τις δικές της rebel στιγμές και έχει πάει ενάντια στη βούληση της βασίλισσας.

Στο νέο ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο William & Kate: The Journey, ο ρεπόρτερ της βασιλικής οικογένειας Ashley Pearson ισχυρίζεται ότι η την ημέρα του γάμου της η Kate Middleton επρόκειτο να εμφανιστεί με τα μαλλιά της πιασμένα και τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη, με ότι ρίσκο ενέχει αυτό (όπου “ρίσκο” ο κίνδυνος να κοντραριστεί με την βασίλισσα).

“Πηγές από την βασιλική οικογένεια μου εκμυστηρεύτηκαν ότι οι βασιλείς υπέδειξαν στην Kate Middleton να κάνει ένα updo για το γάμο της. Ωστόσο, η Kate άκουσε την καρδιά της και έπιασε τα μαλλιά της μισά πάνω αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της και τους αιφνιδίασε πηγαίνοντας έτσι στον γάμο”, είπε ο Pearson.

Η γνώμη μας είναι ότι έπραξε πολύ σωστά μιας και αυτός ο γάμος θα ήταν πολύ διαφορετικός χωρίς το signature χτένισμα της Kate!

 

© 2024 tlife.gr