Κατηγορείται η Victoria Secret ότι αντέγραψε την Pat McGrath!

Όταν η Pat McGrath λάνσαρε πριν καναδυό χρόνια τα καλλυντικά της, ένα από τα πράγματα που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν αυτό το ιδιαίτερο packaging με τα σακουλάκια και τα sequins που δεν είχαμε ξαναδεί. Έκτοτε, όπου βλέπαμε τέτοιου είδους σακουλάκια ξέραμε ότι πίσω από αυτό το project κρύβεται η Pat McGrath. Το ξέραμε μέχρι σήμερα που η Victoria Secret αποφάσισε να μπει στα… χωράφια της.

Η Victoria Secret μόλις κυκλοφόρησε το άρωμα Tease στο packaging που θα δεις παρακάτω και ήταν θέμα χρόνου να σχολιαστεί!

Η ξεκάθαρη ομοιότητα σχολιάστηκε πρώτα από το Fashionista αλλά έγινε viral από ένα post του λογαριασμού diet_prada που σχολίασε αυτή την VS photo χρησιμοποιώντας τα πιο σκληρά λόγια.

Το 2017 οι γυναίκες δεν αγοράζουν Victoria Secret όπως συνήθιζαν. Γιατί ακόμη προσφέρουν σουτιέν με ενίσχυση, airbrushing και ασθενικά πρότυπα στο catwalk. Μια νέα στρατηγική είναι να αντιγράφουν την μοναδική Pat McGrath. Hey Victoria Secret, ο τρόπος να κερδίσεις τις γυναίκες πίσω δεν είναι αντιγράφοντάς τις!”.

Στο post αυτό η Pat McGrath πήρε θέση σχολιάζοντας “I love you, guys!” και προφανώς όλα τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι της.

Read More

And More