Κεριά και spray που θα σου διώξουν το άγχος και θα σε χαλαρώσουν!

Είναι το πρώτο πράγμα που κάνω μετά τον πρωινό μου καφέ και το τελευταίο που θα κάνω πριν πέσω για ύπνο: το πρωί θα ανάψω το πιο χαλαρωτικό κερί που έχω και το βράδυ θα ψεκάσω το μαξιλάρι μου με ένα spray, επίσης χαλαρωτικό.

Λατρεύω τις μυρωδιές και τα αρώματα έτσι κι αλλιώς, αλλά πλέον νιώθω ότι τα έχω και μεγάλη ανάγκη. Με ηρεμούν, διώχνουν το άγχος και τις κακές σκέψεις και κάνουν το σπίτι μου να μοιάζει περισσότερο spa- λιγότερο ένα μέρος στο οποίο είμαι κλεισμένη εδώ και περίπου ένα μήνα.

Παρακάτω θα βρεις τα αγαπημένα μου…

Belladona άρωμα χώρου σε spray της MOR, €30.09, Make Me Up. Είναι από τα πιο αγαπημένα μου spray χώρου που λειτουργεί και ως mood booster. Μυρίζει λουλούδια και άνοιξη ενώ το packaging είναι τόσο τέλειο που μπορείς να το έχεις μαζί με τα αρωματικά σου κεριά σε έναν υπέροχο δίσκο.

 

Apivita Natural Candle Royal Honey, €22.50. Αυτό το 100% φυσικό κερί δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι που σε χαλαρώνει. “Καίγεται” καλύτερα με ένα ποτήρι κρασί το βράδυ :P.

French Lavender Pillow Mist, The Body Shop, €14.00. Αυτό το σπρέι είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας από την Provence της Γαλλίας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς πιο εύκολα το βράδυ. Απλώς, ψεκάζεις τα μαξιλάρια σου! Bonus tip: αν έχεις κάποια μάσκα ύπνου μπορείς να ψεκάσεις και αυτή από την έξω μεριά.

 

 

Chakra 6 Feel Insight Balancing Pure-Fume Mist, €39.00, Aveda. Τα Chakra body mists αξιοποιούν τη δύναμη της Αγιουβέρδας, την ινδική θεραπευτική παράδοση, για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το πώς νιώθουμε. Το συγκεκριμένο, chakra 6, βρίσκεται ανάμεσα από τα φρύδια και σχετίζεται με τη διαίσθηση, τη φαντασία και την αντίληψη. Όταν το τσάκρα της διαίσθησης είναι ισορροπημένο, τότε έχουμε διαύγεια, ισχυρή σύνδεση με τον εαυτό μας και είμαστε πνευματικά υγιείς. Όταν υπολειτουργεί, έχουμε ψυχικούς ενδοιασμούς, σκεφτόμαστε υπερβολικά τα πράγματα και χάνουμε την ουσία.

Apivita Essential Oil Λεβάντα, €15.00. Αν έχεις αυτές τις ειδικές συσκευές για ρεσό, σου προτείνουμε να βάλεις δύο- τρεις σταγόνες από αυτό το αιθέριο έλαιο και να το αφήσεις να καεί. Κλείσε τα μάτια και καθώς η μυρωδιά θα διαχέεται στον χώρο, σου υποσχόμαστε ότι θα χαλαρώσεις απόλυτα!

This Works Deep Pillow Spray, €33.95, Sephora. Λεβάντα, βέτιβερ και χαμομήλι επιστρατεύονται για να σου χαρίσουν την απόλυτη χαλάρωση και το πετυχαίνουν! Καθώς κοιμάσαι το άρωμα αναδίδεται και σου χαρίζει έναν ήρεμο ύπνο.

 

Read More

And More