Το μακιγιάζ της Lupita Nyong’o είναι το σημερινό θέμα beauty συζήτησης! Πώς έγινε!

Το μακιγιάζ της Lupita Nyong’O από την πρεμιέρα της ταινίας Black Panther είναι το σημερινό θέμα beauty συζήτησης. Η ερώτηση είναι: πώς μπορείς να το πετύχεις; Τις απαντήσεις έδωσε ο προσωπικός της makeup artist Nick Barose ο οποίος, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε και ένα beauty κόλπο για το μακιγιάζ των χειλιών που θα θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ!

Purple Reign. #BlackPanther #WelcomeToWakanda Custom gown & clutch: @versace_official Shoes: @giuseppezanotti Jewels: @beladorajewelry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) στις


Να, λοιπόν, τι είπε: “Ήθελα το μακιγιάζ της Lupita να είναι glamorous και άγριο ταυτόχρονα και να πλαισιώνει τέλεια το θεαματικό φόρεμά της από τον οίκο Atelier Versace. Με τόσο έντονα στοιχεία γύρω από το λαιμό είναι σημαντικό να τονίζονται τα μάτια και τα χείλη σωστά”, είπε ο ίδιος. Για την Lupita, λοιπόν, δημιούργησε ένα μαύρο smokey eyes αναμειγνύοντας μαύρο μολύβι και υγρό eyeliner. Στα χείλη έκανε μίξη δύο χρωμάτων: περιμετρικά χρησιμοποίησε το Lancome Le Lipstique στην απόχρωση Sheer Chocolate και σε όλα τα χείλη πέρασε το Lancome Color Design Lipstick στην απόχρωση Fashion Forward. Όσο για το tip; Κράτησε αυτό: “Ζήτησα από την Lupita να απλώσει ταμποναριστά το κραγιόν με το δάχτυλό της ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό, σαν να έχει πιει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και όχι σκούρο καφέ!”.

Ένα από τα αγαπημένα μας tip, ειδικά αν πρόκειται να φορέσεις κόκκινο κραγιόν το πρωί. Το χρώμα είναι εκεί αλλά δεν δείχνει καθόλου υπερβολικό κι έτσι νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση μέσα στο έντονο κραγιόν σου!

 

 

Read More

And More