Kim Kardashian: Ποιο προϊόν μακιγιάζ που έβαλε στο γάμο της κόστιζε μόλις €10.34;

Μπορεί ο γάμος της Kim Kardashian με τον Kanye West να κόστισε 12 εκ. δολάρια αλλά ευτυχώς φρόντισαν να κάνουν απόσβεση από το μακιγιάζ! Πριν λίγες μέρες σου είχαμε γράψει εδώ κάποια πρώτα info για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της και μόλις διέρευσαν και κάποιες extra πληροφορίες για τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησε ο Mario Dedivanovic, προσωπικός της make up artist.

Σημείωσε, λοιπόν, τα προϊόντα (τα οποία παρεπιμπτόντως είναι και πολύ, πολύ οικονομικά οπότε αν κάποιο από αυτά σου άρεσε πολύ δεν θα έχεις πρόβλημα να το βάλεις και στο δικό σου νεσεσέρ!)

– Κραγιόν L’Oreal Paris L’Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche, απόχρωση Nude Ballet, £8.99 (περίπου €7.00)

– Μάσκαρα Urban Decay Perversion Mascara (λανσάρεται τον επόμενο μήνα και η Kim την είχε αποκλειστικά για το γάμο της. Επίσης, το συγκεκριμένο brand δεν έρχεται στην Ελλάδα αλλά μπορείς να τσεκάρεις το official site)

– Eyeliner σε μορφή στιλό Ink for Eyes, Urban Decay, £15 (περίπου €11.00)

– Ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια, Kardashian Beauty Individual Eyelashes, €10.34 που μπορείς να τις δεις παρακάτω και που εντοπίσαμε online εδώ

/

Είδες που τελικά στο μακιγιάζ δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία; Τουλάχιστον όχι όσο έχεις την σωστή τεχνική!

Read More

And More