Να πώς δείχνουν 7 Άγγελοι της Victoria Secret χωρίς μακιγιάζ!

Στις 5 Δεκεμβρίου θα προβληθεί στο NBC το show της Victoria Secret για το 2016 το οποίο μετά από πολλά χρόνια θα γίνει εκτός Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, μια στρατιά από Αγγέλους βρίσκονται τώρα στο Παρίσι για το show και τα social έχουν γεμίσει με photos που έχουν το hashtag #vsfs2016. Σε αυτές τις photos οι Άγγελοι είναι ακριβώς όπως τους ξέρεις: με πολύ λαμπερές επιδερμίδες, τέλειες γυαλάδες στα ζυγωματικά, κυματισμοί και όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά του κόσμου που μας κάνουν να νιώθουμε κάπως άβολα για τα δικά μας ολόισια μαλλιά ή εκείνο το σπυράκι που μόλις βγήκε στο πρόσωπο.

Απορία: πώς μπορεί να είναι οι Άγγελοι στην καθημερινότητά τους; Κάτω από το make up (αν και ελαφρύ) και χωρίς αυτούς τους κυματισμούς; Δες παρακάτω τις #nomakeup photos που έχουν ανεβάσει οι ίδιες κατά καιρούς στο instagram τους!

Adriana Lima


Alessandra Ambrossio


Behati Prinsloo


Candice Swanepoel


Lily Aldridge


Stella Maxwell


Taylor Hill


Λοιπόν, πώς καταφέρνουν οι Άγγελοι της Victoria Secret να έχουν τόσο υπέροχες επιδερμίδες; Stay tuned για τα info από την δερματολόγο που επισκέπτονται λίγο πριν το show, τις θεραπείες που κάνουν και τα προϊόντα που τους δίνει να χρησιμοποιήσουν!

Read More

And More