Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε την παγκόσμια καμπάνια για το MAC Viva Glam και μας μίλησε αποκλειστικά!

Έχω μια τεράστια συλλογή από τα κραγιόν MAC Viva Glam από την οποία νομίζω ότι δεν λείπει ούτε ένα προϊόν. Αλλά αν έπρεπε να διαλέξω εκείνο το ένα Viva Glam ως το πιο αγαπημένο μου αυτό θα ήταν (και είναι!) το φετινό λανσάρισμα με κεντρικό πρόσωπο την Rosalia.

Η πρωτοποριακή τραγουδίστρια, βραβευμένη με GRAMMY και Latin GRAMMY βραβεία, ενώνεται μαζί με τη MAC για το λανσάρισμα του VG26- το ολοκαίνουριο, limited-edition, φλογερό κόκκινο MAC Viva Glam κραγιόν που γιορτάζει 26 χρόνια δωρεάς του 100% της τιμής του!

Και αυτό το Viva Glam δεν είναι αγαπημένο μου λόγω απόχρωσης και μόνο (πρόκειται για ένα φωτεινό πορτοκαλί- κόκκινο σε ματ υφή), αλλά και επειδή σε αυτό το λανσάρισμα υπάρχει με έναν τρόπο το ελληνικό στοιχείο.

Στην δημιουργία της παγκόσμιας καμπάνιας συμμετείχε ο αγαπημένος μας Δημήτρης Γιαννέτος. Μιλήσαμε μαζί του και μας είπε για αυτή την μοναδική συνεργασία: “Κάναμε την καμπάνια στην Βαρκελώνη τον περασμένο Ιανουάριο πριν την καραντίνα και, φυσικά, επρόκειτο για μια τεράστια παραγωγή. Εγώ με την Rosalia συνεργάζομαι τα τελευταία δύο χρόνια και είναι υπέροχα. Όσον αφορά την καμπάνια, το beauty look είναι το signature look της Rosalia. Εγώ δημιούργησα το hair look ενώ το μακιγιάζ ανέλαβε ο Ariel που είναι makeup artist και της Kylie Jenner”.  (FIY: η Rosalia και η Kylie Jenner είναι κολλητές).

Πώς σου φαίνεται η νέα καμπάνια του Viva Glam; Για αστείρευτο beauty inspo και για να δεις όσα συμβαίνουν στα backstage ακολούθησε τον Δημήτρη Γιαννέτο εδώ στο instagram.

 

Read More

And More