Ο makeup artist της Kim Kardashian χρησιμοποίησε αυτό το μολύβι χειλιών με τον πιο παράδοξο τρόπο!

Πίσω από κάθε πετυχημένη star κρύβεται το glam squad της, δηλαδή οι άνθρωποι που επιμελούνται το makeup και τα μαλλιά της. Για την Kim Kardashian αυτός είναι ο Mario Dedivanovic, ο άνθρωπος που επιμελείται το μακιγιάζ της περισσότερο από δέκα χρόνια. Αρκετά για να σταματήσεις να θεωρείς κάποιον συνεργάτη και να τον εντάξεις στην κατηγορία οικογένεια.

Η Kim Kardashian και ο Mario Dedivanovic, λοιπόν, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια limited edition σειρά μακιγιάζ για δεύτερη φορά. Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία αυτής της σειράς που φέρει τον τίτλο KKW x Mario: The Artist & Muse ο makeup artist μίλησε στο αμερικάνικο Allure και μοιράστηκε μαζί μας έναν παράδοξο beauty tip ή, καλύτερα, έναν εναλλακτικό τρόπο χρήσης ενός μολυβιού για τα χείλη.

Αυτό που είπε, λοιπόν, είναι ότι χρησιμοποιεί το lip liner το οποίο φέρει το όνομα Beauty Icon και ως σκιά ματιών προκειμένου να δημιουργήσει το τέλειο monochromatic look καθώς το συγκεκριμένο μολύβι είναι πολύ μαλακό και απλώνεται τέλεια στο κινητό βλέφαρο.

Πάντως, αν θέλεις να κρατήσεις αυτό το τέλειο nude για τα χείλη σου, φυσικά και μπορείς και θα το βρεις εδώ!

 

Read More

And More