Ο Mario Dedivanovic ετοιμάζει δική του σειρά μακιγιάζ!

Κάθε διάσημη έχει τον προσωπικό της makeup artist ο οποίος στην πορεία γίνεται και κολλητός της. Για την Kim Kardashian αυτός είναι ο Mario Dedivanovic ο οποίος βρίσκεται στον χώρο του μακιγιάζ 19 χρόνια. Επίσης, είναι ο ίδιος άνθρωπος στον οποίο οφείλονται μερικά υπερφανταστικά μακιγιάζ με τα οποία έχουμε δει τον Kim στο red carpet, ενώ οι δυο τους τον περασμένο Απρίλιο αποφάσισαν να λανσάρουν μια συλλεκτική σειρά μακιγιάζ για τα KKW Beauty.

Το νέο σε σχέση με τον Mario Dedivanovic είναι ότι σύντομα θα τον δούμε να κυκλοφορεί και την δική του σειρά μακιγιάζ. Την εντελώς δική του που θα φέρει την υπογραφή του και μόνο.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος είπε τα εξής: “Όλα αυτά τα χρόνια πολλές εταιρίες με έχουν προσεγγίσει για να κάνω την δική μου σειρά. Μέχρι και δύο- τρία χρόνια πριν ένιωθα πως δεν ήμουν επαρκής, πως έπρεπε να έχω τουλάχιστον 20 χρόνια εμπειρίας για να το κάνω αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αυτό θα ήταν το επόμενο κεφάλαιο στην ζωή μου, στην καριέρα μου. Είμαι στον χώρο 19 χρόνια τώρα, οπότε τα 20 πλησιάζουν!”, είπε και συνέχισε: “Το μόνο σίγουρο με το μακιγιάζ είναι πως θα κάνω οπωσδήποτε μια σειρά στο μέλλον. Είμαι τελειομανής. Ο κόσμος περιμένει κάτι συναρπαστικό από μένα και εγώ ο ίδιος περιμένω κάτι συναρπαστικό από τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ευκαιρίες τις οποίες απέρριψα- εννοώ πως απέρριψα πολλά, πολλά, πολλά εκατομμύρια δολάρια- γιατί στο τέλος δεν έπαιρνα αυτό που ήθελα και που είχα στο μυαλό μου. Πραγματικά απέρριψα πολλά εκατομμύρια!”.

Στην ίδια συνέντευξη ο Mario Dedivanovic πρόσθεσε πως δεν βιάζεται ιδιαίτερα για το επόμενο βήμα. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που μας προβληματίζει αρκετά σε σχέση με το επικείμενο project του Mario Dedivanovic: λίγο καιρό πριν η Joyce Bonelli, καρδιακή φίλη (σχεδόν αδερφή) των Kardashian δημιούργησε επίσης την δική της σειρά μακιγιάζ όλες οι αδερφές Kardashian (και Jenner, βεβαίως, βεβαίως!) την έκαναν unfollow και έκτοτε οι σχέσεις τους πάγωσαν. Συμπτωματικό γεγονός; Μπορεί ναι. Αλλά μπορεί και όχι…

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164