Ο οίκος Hermès βγάζει για πρώτη φορά καλλυντικά!

Αν το budget σου δεν είναι αρκετό για να κρατήσεις μια Birkin bag, μπορείς να ξεκινήσεις την συλλογή σου από ένα… κραγιόν! Σύμφωνα με ανακοίνωση ο πολυτελής οίκος μπαίνει δυναμικά στον κόσμο της ομορφιάς και ξεκινά την δική του σειρά μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, η επίσημη έναρξη θα γίνει με το λανσάρισμα μιας σειράς κραγιόν Hermès ενώ κάθε τόσο θα λανσάρεται και ένα νέο προϊόν- μια στρατηγική που ακολουθούν πολλές εταιρίες τελευταία. Η συλλογή αυτή των κραγιόν ονομάζεται Rouge Hermès, θα είναι διαθέσιμη σε 24 αποχρώσεις με ματ ή σατινέ υφή, ενώ όπως γράφει η Wall Street Journal, τα κραγιόν είναι ελαφρά αρωματισμένα με τα χαρακτηριστικά αρώματα του οίκου κάτι που θα σε ενθουσιάσει αν είσαι fan του Twilly ή κάποιου άλλου συγκλονιστικού αρώματος που υπογράφει ο γαλλικός οίκος.

Η συλλογή με τα κραγιόν πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο (σύντομα θα έχουμε info για το τι θα γίνει με την ελληνική αγορά) ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν τα foundations, οι σκιές και τα ρουζ ενώ και το skincare δεν πρόκειται να αργήσει.

PS: ζούμε για αυτή τη στιγμή!

Read More

And More