Πώς θα κάνεις το πιο χαλαρωτικό μπάνιο της ζωής σου! Γιατί τώρα το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ!

Αντί προλόγου…

Αυτές τις μέρες έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Δεν θα πω πολλά! Διάβασε τις οδηγίες παρακάτω και πήγαινε γέμισε την μπανιέρα σου!

  1. Προετοίμασε την επιδερμίδα σου!

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανό μας και αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Αυτό που κάνεις με το μπάνιο είναι να το αποτοξινώνεις αλλά μπορείς να ενισχύσεις την διαδικασία με αυτό το tip: πριν μπεις για μπάνιο πάρε μια τρίχινη βούρτσα και τρίψε απαλά και κυκλικά σε στεγνή επιδερμίδα επιμένοντας στα σημεία της κυτταρίτιδας και των σκληρύνσεων. Είναι γνωστό και ως dry brushing και η Gwyneth Paltrow το λατρεύει. Μάλιστα, βάζουμε στοίχημα ότι μπορεί και να το κάνει αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές! Μεγάλη βούρτσα σώματος που ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, The Body Shop, €17.00

2. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική ή podcast

Είναι πολύ σημαντικό να ακούς κάτι που θα σου φτιάξει την διάθεση και θα σε χαλαρώσει παράλληλα. Βάλε την playlist σου ή βάλε podcast.

3. Άναψε κεριά (αλλά τα σωστά)!

Τα κεριά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να χαλαρώσεις. Μην παραλείψεις, λοιπόν, να ολοκληρώσεις το τέλειο σκηνικό ανάβοντας ένα τουλάχιστον κερί, αλλά όχι όποιο! Όσα μυρίζουν λεβάντα, χαμομήλι, νερόλι ή vetiver έχουν και χαλαρωτικές ιδιότητες.

4.  H σωστή θερμοκρασία και το tip με το λάδι σώματος 

Read More

And More