REAL BEAUTY! Τα κορίτσια του TLIFE σου δείχνουν την τελευταία τους beauty αγορά!

Κι εσύ εκεί που μας διαβάζεις αυτή τη στιγμή από το γραφείο σου, από το σπίτι σου, από το κινητό σου στο μετρό κι εμείς εδώ στα γραφεία του TLIFE έχουμε κάτι κοινό: είμαστε κορίτσια. Και τρελαινόμαστε για καλλυντικά. Και στην θέα ενός κραγιόν με την τέλεια απόχρωση ή όταν εντοπίζουμε εκείνο το τέλειο άρωμα που μας εκφράζει απόλυτα έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό (θυμάσαι εκείνη την στιγμή που τα μάτια σου ανοίγουν διάπλατα; Ε, γι’ αυτό σου μιλάω!). ΕΠΙΣΗΣ, οι εκπτώσεις που παίζουν στα καλλυντικά αυτή την περίοδο είναι μια καλή αφορμή για να βάλουμε κάτι νέο είτε στο νεσεσέρ μας, είτε στο ντουλάπι του μπάνιου μας.

Και κάνοντας όλες αυτές τις σκέψεις προέκυψε αυτό το θέμα: θα ήταν ωραίο να μοιραστούμε αυτόν τον κοινό ενθουσιασμό και να σου δώσουμε και μερικές ιδέες για κάποιες beauty αγορές. Φέραμε, λοιπόν, όλες μας στο γραφείο το προϊόν ομορφιάς που αγοράσαμε τελευταία, φωτογραφηθήκαμε με αυτό και σου παρουσιάζουμε…

BTW: Έχεις κάποιο από τα καλλυντικά που είδες εδώ; Εσένα ποια ήταν η τελευταία beauty αγορά σου; Έλα να κάνουμε μια κοριτσίστικη συζήτηση για να κλείσει τέλεια η εβδομάδα #tgif!

Read More

And More